Het toerisme hier al 20 jaar een groot probleem omdat ze geen van allen belasting hoeven af te dragen en onze economie dus blijven ondermijnen, waarbij vergiffenis met een zonde vergeleken wordt?

Volgens ingewijden groeit het kapitaal per jaar drie zo snel als de economie. Tweederde van het geld wordt daarmee dus weggesluisd maar zuigen het eiland wel leeg als het gaat om de kosten van de infrastructuur.

Intussen pakken ze alle stranden af en hebben wij als lokalen geen toegang meer tot de hotels en/of de meeste stranden. Het bouwen van nederzettingen en jachthavens is het nieuwe normaal geworden en de corrupte politici op Curacao feesten daar gretig aan mee?

Ook bij Knip en Porto Marie bijvoorbeeld, daar verhuren ze nu ligstoelen, zodat de lokalen ergens achter in de mondi mogen gaan zitten kloten. De bezetters bepalen dus de toon in deze georganiseerde griezel show?

Het massa toerisme luidt daarmee de ondergang van Curacao in. Taxi chauffeurs zijn ook hier het slachtoffer van de tariefstellingen, omdat transport met meer dan 8 passagiers (tourbussen dus) een dubbel zoveel mogen vragen voor een rit naar een van de zone’s.

Gastarbeiders uit Latijns Amerika, Dominicaanse Republiek en Haiti, met uitzondering van Venezuela dat willekeurig geboycot wordt, zijn weer welkom om de toeristen industrie verder te ondersteunen, zodat de ondernemers de minimum lonen zo laag mogelijk kunnen houden.

Voor wat betreft de Corona crisis wordt het Caribisch deel van het Koninkrijk door NL niet als buitenland behandeld, waarbij mensen uit een land met een hoge besmettings graad mogen afreizen naar de Antillen?

Tegelijkertijd loopt Den Haag ons te chanteren en te doen ofdat wij hier corrupt zijn, terwijl zij juist degenen zijn die onze ambtenaren omkopen. En die oeten nu zo snel mogelijk ontslagen worden zodat bewijzen worden weggemoffeld.

Begrijp je. Kijk bijvoorbeeld maar naar Boase die onrechtmatig in de zee bijbouwde, of de resorts (Morena, Chogogo & Papagayo) op Jan Thiel die allen gedeeltelijk in wettelijk beschermd conserverings gebied mocht ontwikkelen?

De kranten liegen vervolgens de rest bij elkaar, door het verkondigen van halve waarheden, waarbij zij de misdaden simpelweg prijzen in een ander daglicht.

Het is in en in triest gesteld. We hebben nu de VN ingeschakeld, en die hebben Rutte daarover een brief geschreven, maar die trekt zich zoals gewoonlijk nergens wat van aan.

Gewoon doorgaan met herkoloniseren dus. Intussen wordt de raffinaderij gesloten, zodat wij lokaal geen werk meer hebben en op de knie moeten voor Den Haag en haar netwerken en consorten.

Ook de internationale organisatie die toezicht houden op dekolonisatie houdt zich nu met de confronterende en mensonterende agenda bezig.

Straks met de verkiezingen (als die uberhaupt gehouden worden) zal de PAR het ontzien, en alles terug gedraaid worden, zodat Venezuela ons weer kan helpen, zoals ze dat al honderden jaren deden.

NL is van nature een land van rovers en plunderaars, ze noemen dat dan zaken doen en handel drijven (met de ontrafelde eigendommen van een ander wel te verstaan).

Datzelfde tuig terroriseerd mij nou, en probeert mij uit mijn woning te verdrijven, zodat ze verder kunnen gaan met het bouwen in natuurgebied, waar ik al 20 jaar tegen vecht, en alles verloren ben geraakt omwille van tegenspraak en meer van dat soort gedoe.

Nadat een waardevolle maatschappelijke sportieve bijdrage (SMILE Golf Toernooi) de grond in werd geboord door Blue Bay, hebben we maar besloten om de confrontatie aan te gaan, waarbij de natuurstichting van Crickey Amigu di Natura nu de vredevoll opstand begeleid.

Ze hebben mij bij de MOT aangegeven en al mijn zakelijke bankrekeningen gesloten, zodat ik geen inkomen meer kan genereren. En dit nadat de eigendommen jarenlang onder curatele werden gesteld door medewerkers van het consortium.

En dat is de formule van de piraten, zoals Piet Heijn en nu dus Rutte en Co. dat aanpakken. Afpakken, negeren en/of in beslag nemen of de lokale industrie ondermijnen.

De zwaar vervuilende vliegende piratenschepen (10x zo vervuilend per persoon als het rondrijden in een V-8 personen auto) van TUI en de KLM brengen de bezetters (toeristen) naar de eilanden om alles te onteigenen. Privatiseren noemen ze dat dan?

NL heeft nu militairen ingezet om een opstand te kop in te drukken. Maar, ja ze noemen dat ook hier dan weer Corona, omdat we beschermd worden tegen Venezuela, die Curacao een keer had afgepakt en de NL’se militairen gegijzeld hadden.

Snap je nou hoe dat allemaal hier in scene werd gezet, Intussen werd de helft van de bevolking alvast naar NL gedeporteerd? Daarmee is de lokale middenklasse zo goed als van het toneel verdwenen.
******************************************************************
Geen werkgelegenheid meer, nu dat de werkeloosheid staat hier op 60% !!!!
Allemaal gastarbeiders uit de omgeving die voor een knaak per uur moeten werken als slaven. Mensenhandel dus. Dit geld voor zowel de toeristen als de lage loonslaven? Verkapte mensenhandel dus.
******************************************************************

Er wonen nu 15k Dominicanen, 20k Haitianen, 15k Colombianen, 15k Venezolanen en 30k Chinezen op Curacao. Dus 95k lage loonslaven die de NL’se ondernemers hier rijk mogen maken.

Het kapitaal groeit hier drie keer zo hard als de economie. DWZ dat de rest dus weggesluisd wordt. Daarom gaat het zo goed met Curacao, en nu wil NL nog extra maatregelen gaan nemen, waarmee wij verder gechanteerd worden.
“““““““““““““““““““““““““““““““““
Mag het je nu duidelijk wezen, hoe NL met ons omgaat. Op Bonaire zijn ze na 10-10-10, nu al 10 jaar bezig om gelijke rechten te regelen, maar dat schijnt maar niet te lukken, nu weet je ook waarom dat zo is.
******************************************************************
ABC Flash Point Deportation & Tourism News 2020.
4.9 7 votes
Article Rating
Previous articleTrump Policy in Afghanistan leads to less Civilian Casualties
Next articleBoris Johnson pretended to have been against Lock Down to get Public Support
Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
Member
04-11-20 02:41

Lijkt wel op het Palestijnse verhaal in de West Oever, waar ook burgers gedeporteerd worden en militairen de boel uitmaken?

Batman
Batman
Member
Reply to  Robin
04-11-20 13:21

Het gaat om dezelfde knikkers, land en geografische ligging?

SMILE
SMILE
Member
Reply to  baronmaya
17-04-21 21:10

En dan personeel wat weggegooid vlees aan zwerf honden en katten geeft wordt ontslagen op beschuldiging van diefstal????

Albert Heijn
Albert Heijn
Member
Reply to  Batman
17-11-20 16:16

Verschijnen op het toneel als parasieten verkleed als mensen?

Betwisted
Betwisted
Member
Reply to  Robin
16-11-20 00:49

De politiek en de militairen die in opdracht van de kroon de eilanden economisch gijzelen zullen onder het eigen gewicht instorten en diep in de modder zakken.

Bosnia
Bosnia
Member
09-11-20 21:42

Het is nu of nooit, als we ook de laatste afslag missen, is er geen weg meer terug?

Porto Marie
Porto Marie
Member
09-11-20 21:43

Zelfs de varkens komen op het toneel?

Albert Heijn
Albert Heijn
Member
Reply to  Porto Marie
17-11-20 16:15

De rest komt op het toneel verkleed als mens?