Sinds het aantreden van de PAR werden de tradities, cultuur en welzijn aan banden gelegd teneinde buitenlandse entiteiten de kans te geven om wortel te komen schieten op Curacao.

Om dit mogelijk te maken maken moest alleereerst alle politiek partijen de afgrond in geduwd worden. Alleen de MAN is nu nog geregistreerd als volksvertegenwoordiger, de FOL, PAIS, PNP en vele anderen sneuvelden tijdens het proces.

Verder moesten de waren volksvertegenwoordigers in een kwaad daglicht gesteld worden en waarnodig uit de weg geruimd worden. Godett en Schotte eindigden onder gefabriceerde omstandigheden achter de tralies, maar Wiels werd voorgoed van het toneel verdreven.

PM Rhuggenaath van de PAR verklaart dan ook optimistisch gestemd te zijn volgens een propaganda artikel in het NL’s talige AD. Hij blijft geloven in het potentieel van de vele werkelozen op het eiland.

We hebben alle reden om optimistisch te zijn, want er zullen in samenwerking met Den Haag stevige stappen voorwaarts genomen worden, door verder privatiseren aan te moedigen. Intussen zullen de militairen voor de veiligheid van deze balangen zorgen?

Er zijn namelijk investeerders geinteresseerd in ons eiland, met name de gericht op de binnenstand, het moderniseren van de infrasctuctuur voor de hotels en het bouwen van nog meer vakantiewoningen die feitelijk de deviezen wegzuigen.

Ook moeten er hervormingen komen in de medische zorg, zodat de BES eilanden daar ook goed gebruik van kunnen maken. Van Venezuela hoeven we voorlopig niet veel te verwachten volgens de Central Bank.

Verder moet het volk maar aanstalte gaan maken met het verbouwen van eigen voedsel als de armoede verder toeslaat. De gevolgen van Corona zijn onoverzichtelijk. Daarom moet de luchtbrug met NL in stand gehouden worden. Toeristen krijgen daarbij voorrang.

ABC Flash Point News 2021.

4.4 10 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
40 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Seven Deadly Sins
Seven Deadly Sins
Guest
03-01-21 23:40

Intussen stijgt de werkeloosheid, neemt daarom de armoede en criminaliteit toe. En dit allemaal door omkoperij en andere schandalen die de boventoon voeren. Maar volgens de Min.Pres. loopt alles goed (volgens plan?).

Vanguard
Vanguard
Guest
Reply to  Seven Deadly Sins
04-01-21 01:56

De media moeten hier wel aan meewerken en dat doen ze dan ook. De meeste kranten brengen trouw dezelfde niet ter zake doende onderwerpen op de voorpagina als de politiek. Veel journalisten werken aan deze fraude bewust mee, de meer nuttige idioten doen het zelfs onbewust. Voor de journalistiek in Nederland geldt: een journalist die 2 keer niet het voorgeschreven beleid volgt, wordt ontslagen; voor hem 10 anderen. Het maffia-beleid kan eenvoudig voorgeschreven worden, omdat alle media in handen zijn van dezelfde elite

Napoleon
Napoleon
Guest
Reply to  Vanguard
16-01-21 00:24

Het is het neoliberafascistiche feodaal systeem waarin de onderlaag in gevangen zit. We leven in een poppenkast, we weten nu al wie de verkiezingen weer gaan winnen?

Prima Donna
Prima Donna
Guest
Reply to  Vanguard
21-01-21 13:41

De dictators in dienst van het Koninkrijk zadelen de burger op met de kosten van de vernielende en tegenstrijdige Corona maatregelen????

Babylon
Babylon
Guest
Reply to  baronmaya
08-02-21 19:43

En nu komt de epimidoloog IG met de opmerking in het AD dat het volk voor 1 Juni 2021 geheel ingeent moet zijn zodat de zieke toeristen zonder problemen naar de eiland mogen reizen??

Sunrise
Sunrise
Guest
Reply to  Seven Deadly Sins
08-01-21 00:24

En dan komt de Centrale Bank ineens met een schijn rapport dat de restaurants het hardst getroffen werden door de lock down, terwijl juist die vanaf Mei alweer open mochten gaan voor afhaal service? Het volk werd het hardst getroffen, omdat de werkeloosheid toenam en minimaal 40% van de beroepsbevolking bedroeg.

Big Ben
Big Ben
Guest
Reply to  Seven Deadly Sins
30-01-21 18:45

Gaza en West Bank praktijken, opsluiten (hervormingen) en afpakken (privatiseren) van de landseigendommen, zodat alleen het zakenleven (belastingvrij), met wederom burgers belasting geld op de koop toe grote winsten mogen gaan opeisen?

Corona
Corona
Guest
03-01-21 23:44

Met een alcohol verbod op straat bij de Chinees en een avondklok op zak mogen de inwoners op Curacao thuis blijven, terwijl toeristen die met de KLM, TUI en AA ingevolgen worden gewoon afgeschermd mogen doorfeesten op het eiland?

KLM
KLM
Guest
04-01-21 01:24

Door dit dagelijks gebrachte toneelspel over irrelevante zaken, blijven werkelijk belangrijke zaken buiten ons zicht, zoals het afschaffen van het referendum, het garant staan voor alle banken in heel Europa door Rutte

Napoleon
Napoleon
Guest
Reply to  baronmaya
17-01-21 11:45

Alle macht en alle bezittingen (volkseigendommen) wegtekenen is het en een veel groter probleem. Vandaar de armoede, waarbij gastarbeiders ingezet worden om de belastingontwijkende ondernmeningen rijk te maken?

Michael Verstraeten
Michael Verstraeten
Guest
04-01-21 01:46

Dat is zoals de straffen in het leger, maar dan erger. Als er één de regels niet volgt, dan moet de hele troep een uur langer lopen. Om de “sociale controle” op te voeren. De gedragspsychologen van de regering geven zich nog altijd geen rekenschap van de desastreuze collaterale schade. Wat gaan we over pakweg een jaar doen met een maatschappij die verklikking als een morele verplichting aanziet? Reken daar nog bij dat intussen heel wat mensen de precieze regels gewoon niet meer kennen omdat ze niet te volgen zijn. Dan creëer je heksenjachten en overbelaste telefoonlijnen bij de hulpdiensten.… Read more »

Bitumen
Bitumen
Guest
09-01-21 01:48

Wat er werkelijk aan de hand is, speelt zich buiten ons gezichtsveld af.

Niburu
Niburu
Guest
12-01-21 15:47

Rutte verlengd de lockdown weer …. ik hoor hem en denk… er is een samenzwering ….zo enorm …dat men niet kan geloven dat zoiets bestaat ….. ik hoor hem zeggen … we gaan samen naar de eindstreep … en zie een wanhopige menigte …. radeloos … de avondklok … mensen worden meegenomen en gevaccineerd … er is een nieuw virus zegt Rutte …. nog veel gevaarlijker dan het eerste ….. reizen mag niet meer .. vluchten kan niet meer …. er is licht aan het einde van de tunnel …. na dat licht volgt eeuwige duisternis ….. er is een… Read more »

Joepi
Joepi
Guest
07-02-21 11:09

Probleem werd reeds opgelost, door middel van wurg contracten die de PAR met de bzetters uit NL heeft vastgelegd?

Morenga
Morenga
Guest
08-02-21 01:21

“U heeft geen autoriteit over mij! U zweert trouw aan de wetgever, u zweert trouw aan de kroon. Alle wetten zijn ondertekend door de koning. Die zegt te mogen regeren bij de gratie God’s. Zolang u mij die gratie niet kunt bewijzen, heeft u geen autoriteit over mij! Ik ben als vrij mens geboren en ik doe niet mee aan uw spelletjes.

Babylon
Babylon
Guest
Reply to  baronmaya
08-02-21 19:46

Izzy wilt nu het volk voor 1 Juni 2021 dat prikkie gegeven hebben, zodat zieke toeristen gewoon naar het eiland kunnen reizen en de hotels weer geld kunnen verdienen!

Barenco
Barenco
Guest
13-02-21 01:41

De PAR heeft een zooitje achtergelaten sinds de oprichting van de partij in de jaren negentig van de vorige eeuw. Ongeveer 28 jaar geleden ging he beter met de bevolking van Curacao dan dat het nu het geval is. Consumenten prijzen verdubbelden, waarbij de lonen aanzienlijk achter bleven. Dit leide tot koopkracht vermindering en verborgen armoede. Nu met een werkeloosheid van 40% voor de Corona crisis, en met 60% van de werkende bevolking met een minimum loon, is 20% van de bevolking afhankelijk geworden van de voedselbank. Knops trok daarvoor zijn schouders en was daarvan geeneens op de hoogte?? Maar… Read more »

Paul Baumer
Paul Baumer
Guest
26-02-21 12:59

De belastingontwijkende Horeca sector zal met eigen test centra beginnen om zo het toerisme via de achterdeur mogelijk te blijven maken? Sunscape, Marriott en Papagayo doen mee aan deze gefabriceerde misleiding.

Shaka Zulu
Shaka Zulu
Guest
11-03-21 00:43

Waar gaat dit nog over, Curacao is naar de rand van de afgrond geleid als makke lammetjes?

Covert Stealth
Covert Stealth
Guest
19-03-21 03:16

FEIT OF VERHAAL waarheid of leugen….it’s all in the language. Is your word your word, when you give your word…..Are you your word? En het woord is vlees geworden…geïncarneerd in Christus….collectief bewustzijn. Door zich niet aan axioma’s te houden, zijn uitgangspunten elastiek geworden en verlaat men de bron, de manier waarop van een verhaal een feit wordt gemaakt……Een feit is een gebeurtenis uit het verleden…….een verhaal is een verwachtte gebeurtenis in de toekomst……self-fulfilling prophecy……Je bestemming is wat je geloof……je waarheid is je God…..ieder heeft zijn eigen waarheid en leeft daarmee in zijn eigen parallelle wereld….De creator van het Al is… Read more »

APB
APB
Guest
02-07-21 04:03

Dit betekend dat de toeristen fabrieken bang zijn geworden, nu zij belasting moeten gaan betalen en in ieder geval de lokale omzet moeten gaan aangeven. Alles wat achter de hand wordt gehouden in NL is een andere zaak, omdat bijna alle reizen in het buitelnad geboekt en betaald worden.