Volgens Green Town Development Company zijn de moderne piraten klaar om van start te gaan met de realisatie van een zogenaamde Green Town op het terrein van de olie raffinaderij.

Waarom komt dit op een moment dat er nog 13 enteiten in onderhandeling zijn met de regering om de lucratieve raffinage werkzaamheden voor te zetten en de daaraan verbonden werkgelegenheid te waarbogen.

Met het project worden volgens GT vele banen gecreeerd, zonder “voor het gemak” de aard van deze aan te geven? Voorts wordt er daaraan een bedrag van 666 miljoen gulden gekoppeld (6% OB is 40 miljoen aan overheidsinkomsten?) als we propaganda specialist D. Draaier mogen geloven.

Helaas is voor deze poppenkast samenwerking vereist van de RdK, roverheid, ondernemers en vakbonden. GT roept alle partijen op de crisis te gebruiken om samen te gaan werken in de toekomst.

De betoverde inkomsten zullen het budget van Curacao gaan ondersteunen. Toch wel heel fijn dat dit er nog aan toegevoegd wordt, behalve dat hier misleidend de ondermijnde ambtenaren salarissen mee kunnen worden betaald?

De misdadige regering mag nu zelfs zonder overleg en met terugwerkende kracht korten op ambtenaren salaris vanwege Corona. Volgens de Raad van Advies dient dit het algemeen belang?

GT belooft verder de nieuwe duurzame economische motor van Curacao worden met banen in 5 verschillend sectoren, volgens de vals fluitende vogels bij de NL’se propaganda magazine.

GT zal verder een deel van de oplossing van de ontspoorde werkeloosheid bieden, zodat de positie van Curacao binnen het Koninkrijk zal worden verbeterd? Was dat zo slecht dan met het Cft als jarenlang bindende toezichthouder?

De scheeps- en metaalbouw zal dit eco project moeten ondersteunen volgens de NL’se eenzijdige bronnetjes en praatjesmakers. Misschien wordt het hoogst tijd om met dit soort voorstellen ook van Pernis in Rotterdam maar een Green Town te maken om het unieke voorbeeld te volgen.

Omwille de raffinaderij en de half fabrikaten, opgeslagen jn het zogenaamde asfalt meer, geschikt te maken voor de olie industrie op Curacao denkt men de Olie Terminal op Bullenbaai te moderniseren, hervormen en te transformeren voor de opslag van LPG gas gezogen uit de Shell velden voor de kust van Guyana en Venezuela.

GT wenst vervolgens perspectief te bieden aan jonge gehersenspoelde of voormalig gedeporteerde Curacaoenaars die willen terug keren naar hun geboorteland. Maar voor deze jongeren zijn er alsnog geen geschikte banen op Curacao.

Een van de investeerders is Edgewater Resources gespecialiseerd in de ontwikkeling van jachthavens voor megajachten van rijke buitenlanders die Curacao ook als speelplaats willen gebruiken.

Voorlopig moeten in NL kunstenaars van Curacaose afkomst, hun werk veilen om geld in te zamelen en voedselpaketten in te kopen voor verarmde gezinnen op het economsich ontspoorde eiland voor de kust van Venezuela.

ABC Blog Flash News 2020.

4.9 14 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rietje de Boer
Rietje de Boer
Guest
27-09-20 17:32

Onzin verhaal verzonnen door politici uit Den Haag om Curacao verder de nek om te draaien?

De Visserij
De Visserij
Guest
Reply to  baronmaya
27-09-20 23:24

Ze gaan nu West Punt ook ontwikkelen, strandstoelen verhuren op zogenaamd de werkgelegenheid te bevorderen. Helaas wordt hiermee de toegang voor lokalen op de stranden verder geblokkeerd, omdat zij geen geld hebben om te betalen voor het betreden van hun eigen stranden?

Don Chien
Don Chien
Guest
Reply to  baronmaya
07-10-20 22:15

Als er geen hotels op onze stranden staan, dan worden zij wel bezet door ligstoel verhuurders (Knip en West Punt). Ook de vissers worden op deze wijze verwijderd van hun lokaties. Op Lagun staan de vissers hun mannnetje?

Vladimir
Vladimir
Guest
Reply to  Rietje de Boer
28-09-20 02:32

En dan mooi weer te spelen met hulp programma’s en wurgende leningen?

Megaton
Megaton
Guest
Reply to  Rietje de Boer
25-10-20 01:48

Met kwakzaleverij en zwendelaars aan de top?

Kunta Kinte
Kunta Kinte
Guest
Reply to  Rietje de Boer
20-01-21 21:14

Satan and his devils have taken possession of the souls?

Prins van Oranje
Prins van Oranje
Guest
30-09-20 15:46

Alle lokale tradities en cultuur verwijderen door duivelse hervormingen door de drukken. Het eiland wordt geprostitueerd door rovers en plunderaars die geen belasting hoeven af te dragen van het schrikbewind zetelend in Fort Amsterdam?

Bo Mama
Bo Mama
Guest
09-10-20 12:18

NL trapt Curacao, St.Maarten en Aruba opzettelijk de vernieling in, en als daar dan wat over gezegd wordt, komen er extra maatregelen om de zaken verder te saboteren?

Bo Mama
Bo Mama
Guest
Reply to  Bo Mama
09-10-20 12:19

Met als doel het onteigenen van de waardevolle eigendommen. Hervormingen, privatiseren en ontwikkelen zijn hierin de misleidende sleutelwoorden?

Megaton
Megaton
Guest
Reply to  Bo Mama
25-10-20 01:48

Omkopen en afpersen, onder de noemer van zaken doen en handel drijven.

Bananas
Bananas
Guest
11-10-20 13:54

Na 10-10-10 werden de eilanden verscheurd en in het verderf gestort onder streng en dwingend toezicht van Den Haag?

Megaton
Megaton
Guest
Reply to  Bananas
25-10-20 01:45

Ja, zo werkt dat in een Westerse democratie, de sterksten winnen nou eenmaal?