De algemene politiek is gewoon het handels agentschap van de multinationals, met hun centrale factor, de BANK, die al de touwtjes in handen heeft en niet wil stoppen met woeker op mens plant en dier.

Vormverandering is puur cosmetisch en nooit wezenlijk, zolang de slagers hun eigen vlees mogen keuren en je doorlopend een levens gevaarlijke vergiftiging bezorgen.

Volgens een lokale propaganda krant is het beleggingsbeleid van de CBCS natuurlijk een belangerijk onderwerp, maar er is op dit moment geen enkele vorm van urgentie te bespeuren bij de dagelijkse leiding.

Het beleggingsbeleid is regelmatig onderdeel van externe review om er voor te zorgen dat de reserve management van state of the art blijft, volgens de afdeling communicatie van de Centrale Bank in de oude Jodenwijk van Scharloo.

Hiermee geeft de Centrale Bank zelf aan dat het beleid niet in handen is van de lokale politiek, maar zoals alle andere centrale banken in de wereld bestuurd worden door de Rothschild clan.

Volgens MFK parlementarier Charles Cooper beschikt hij over informatie waaruit zou blijken dat de CBCS op instructie van de RvC het IMF heeft benaderd hoe het beste (een deel van 1.3 miljard) van de goudvoorraad verkocht kan worden.

De Nederlands Antilliaanse Gulden is sinds 1971 op basis van de goud- en deviezen voorraad met een vaste koers gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar.

Curacao beschikt dus zelf over voldoende liquide middelen en heeft de steun uit Den Haag echt niet nodig, zeker niet als daar duistere randvoorwaarden aan gekoppeld worden.

Ook heeft het lokale Pensioenfonds, die het geld van het volk beheerd en onlangs tegen de regels in de APC bank mocht oprichten, grote reserves opgebouwd die feitelijk aan het volk toe behoren.

Ook blijft voor de lezer de vraag of de CBCS kan bevestigen dat er weer een IMF missie op komst is, de zoveelste in een zeer korte tijd? Wordt er in in dit kader nagedacht over de wijziging van het beleggingsbeleid die de verkoop van de goudvoorraad mogelijk moet maken?

Werd er over de afgelopen decennia uberhaupt al iets van de goudvoorraad verkocht. En mocht het zo ver komen, wie beslist daar dan over?

Tegelijkertijd is de ABN bank van plan om alle buitenlandse bankrekeningen en van rekeninghouders op Curacao en andere eilanden te sluiten, waarbij Aruba en Zwitserland uitgezonderd worden?

Voorst werd onlangs humanitaire hulp op Curacao verboden gesteld en worden militaire weg verperringen ingezet om het volk te verder te gaan bedwingen. Dit zijn oorlogs toestanden, want alleen de Mareschausse mag de politie taken ondersteunen in vredestijd.

Curacao kent de meest draconisch toegepaste noodwet maatregelen in de wereld, daarom beweren wetenschappers dat Curacao een test-tuin van de VS is, waarbij binnenkort ook Amerikaanse militairen opgeroepen zullen worden om deel te nemen aan de oefening?

ABC Flash Point News 2021.

4.9 10 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Red Cross
Red Cross
Guest
24-04-21 13:35

Het Rode Kruis stopt met coordinatie Voedselhulp Curacao.

Bubblelicious
Bubblelicious
Guest
Reply to  Red Cross
24-04-21 13:39

Tegelijkertijd worden staats kolonialen Henk Kamp en Hellen van der Wal hernoemd als leden van de Colleges voor Financieel Toezicht? Deze moeten de uitgestippelde koers in gang houden, zodat een volledige annexatie niet meer voorkomen kan worden?

Tamarinda
Tamarinda
Guest
Reply to  Bubblelicious
24-04-21 19:18

Station to station, dust to dust, leading the poor to the garbage belt?

Science Tracker
Science Tracker
Guest
Reply to  Bubblelicious
26-04-21 19:13

Ook in NL zelf gaat het niet zo best, omdat 1 op de 13 kinderen in armoede moet leven dankzij het leugenachtig beleid in Den Haag?

Fritz
Fritz
Guest
Reply to  Bubblelicious
02-05-21 21:16

Afschrikwekkend?

Pipo de Clown
Pipo de Clown
Guest
24-04-21 15:36

Militaire weg-versperringen doelen op oorlogstijd omdat de functie van soldaten er is om het land te verdedigen en niet het volk vast te zetten. De wet wordt hiermee geschonden en gewoon aan de laars gelapt. Alleen de Marechaussee mag de politie hulp bieden in tijden van nood. Maar, ja wie ben ik?

Science Tracker
Science Tracker
Guest
26-04-21 18:12

Er bestaan twee type mensen op deze wereld, de komplot denkers en de schapen die zonder te denken overal achteraan lopen. Tot welke categorie hoort u?

Casimiri
Casimiri
Guest
29-04-21 01:10

Het verkopen van goud brengt de waarde van de gulden in gevaar, kijk maar wat er gebeurde in Venezuela toen London besloten had om de goud deposito van Caracas niet meer aan het land terug te geven. Nu is het daar een grote puinhoop, willen wij dat ook op Curacao.

Django
Django
Guest
29-04-21 01:46

Intussen stelt NL via Lucille Wout, eisen aan de formateur waarop toegezien moet worden om de ravage van de vorige regering op te ruimen. Dwz, aanpak armoede, criminaliteit, herstel financien, aanpak achterstanden onderwijs, redden economie, herstel infrastructuur en het verbeteren van de gezondheidszorg.

Fabuloso
Fabuloso
Guest
Reply to  Django
29-04-21 01:47

Nou dat geeft aan dat de PAR en MAN er een zooitje van gemaakt hadden, wordt het dan niet tijd om deze misdadigers op te sluiten zoals ze dat met Schotte en Godett deden???

Fritz
Fritz
Guest
02-05-21 13:49

Landseigendommen roven en verkopen en dan zeggen dat de regering niet deugt om deze afhankelijk te maken?

Pipo
Pipo
Guest
16-05-21 01:59

NL heeft nooit het dekolonisatie proces gevolgd en blijft daarom hoofdelijk verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen op Curacao?

Fritz
Fritz
Guest
Reply to  Pipo
24-05-21 00:01

Artikel 7.3 United Nations.

Fred Skari
Fred Skari
Guest
01-06-21 00:45

Poverty is not by accident but by design?