De aanhoudende massa bouw van nederzettingen op Curacao slopen en vernietigen komplete natuurgebieden en koraal riffen op Curacao.

De aanleg van de Mega pier, bestemd voor de zwaar vervuilende toeristenschepen en het afmeren van olie boortorens op verschillende lokaties hebben bewezen de koraal riffen voorgoed kapot te maken.

In de tussentijd proberen verdwaalde politici de loslopende geiten op het eiland hiervan de schuld te geven, waarbij de vertegenwoordigers uit Den Haag de regeringen op de eilanden verplichten wetgeving op te zetten om de loslopende geiten aan banden te laten leggen?

Veel van de nederzettingen worden aangelegd in woongebieden, waarbij de verhuur van vakantiewoningen in strijd met de bestemmingswet worden gebruikt om grote winsten te boeken, zonder dat daar omzetbelasting over afgedragen wordt.

Het EOP geeft duidelijk aan welke gebieden er op Curacao aangewend mogen worden voor toerisme en recreatie, maar op Jan Thiel wordt deze wetgeving kompleet in de wind geslagen, waarbij bewoners met een hypotheek de overlast ten dupe worden.

Toezicht en handhaving zijn op Curacao alleen nog van belang als dit bepaalde belasting ontduikende en frauduleuze netwerken ten goede komt.

Luidruchtige en dronken vakantiegangers terroriseren woongebieden, waar bij aankomst op Hato valsheid van geschrifte ruimte moet bieden om deze misdaad netwerken te ondersteunen en de hand te bieden.

Vooral op Jan Thiel zijn de georganiseerde misdadigers die de klok luiden. Aan de lopende band bouwen zij hun hotels en resorts in wettelijk beschermde natuurgebieden. De vergunningen worden afgestaan door corrupte medewerkers voor de toeristen industrie.

Ook tijdens de Corona restricties worden door de verpauperde politici uitzonderingen gemaakt voor deze vorm van zaken doen jegens de lokale samenleving.

De bezetters van de vakantiewoningen zorgen voor veel geluidsoverlast omdat zij en hun kinderen de hele dag feest moeten vieren om hun verblijf aantrekkelijk te maken.

Op deze wijze worden woongebieden in strijd met de wet gebruikt als toeristische fabrieken, waarbij recreatie het woongenot van derden opzettelijk en ter kwader trouw ondermijnen.

Zo worden met het wegpesten, ronselaars de mogelijkheid geboden om woningen van deze slachtoffers voor een prikkie over te nemen, zodat ook deze ter kwader trouw de verboden bestemming kunnen gaan invullen?

De huurkosten voor deze vele vakantiewonigen worden in NL afgerekend zodat ook de 9% omzetbelasting (OB) structureel ontweken kan blijven worden.

Bij aankomst op het vliegveld vertellen de vakantiegangers de immigratie ambtenaren dat zij bij vrienden op bezoek gaan om de belastingontduikende opzet in stand te houden.

De officiele buurtbewoners en andere slachtoffers van deze griezel netwerken worden vervolgens door ronselaars uitgekocht, zodat zij en hun gezinnen moeten verhuizen, verdrongen en gedeporteerd worden uit deze wettelijke woongebieden.

De Ontwaking / ABC Flash Point News 2020.

4.9 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sapu
Sapu
Member
04-12-20 13:04

Roven en plunderen noemen de kranten zaken doen en handel drijven?

Tita Tovenaar
Tita Tovenaar
Member
Reply to  Sapu
04-12-20 19:31

Zwendelaars krijgen altijd voorrang, want die kopen de politici gewoon om. Lobby noemen ze dat dan.

APB
APB
Member
Reply to  Tita Tovenaar
02-01-21 19:51

Het verhuren van vakantiewoning is de grootste oplichterij, waarbij duizenden NL’se eigenaren tonnen (vol met geld dat in NL wordt afgerekend) per jaar in hun zak steken, zonder daar op Curacao een cent belasting over te betalen?

Tegenlijkertijd verzieken zij de woonkwaliteit van de bewoners uit de omgeving, omdat dronken mensen en schreeuwend spelende kinderen nou eenmaal heel veel lawaai maken, zelfs tot diep in de nacht!

Chocolate Bunny
Chocolate Bunny
Member
Reply to  Sapu
28-12-20 20:44

Hoe heeft het onder toezicht van Nederland allemaal zover kunnen komen, dat nu 20-25% van de bevolking afhankelijk is geworden aan voedsel hulp?

Chocolate Bunny
Chocolate Bunny
Member
Reply to  Chocolate Bunny
28-12-20 20:48

Hebzucht onder het mom van ontwikkeling, waarbij traditie en cultuur de grond in getrapt wordt?

Covert Stealth
Covert Stealth
Member
Reply to  Sapu
19-03-21 03:19

FEIT OF VERHAAL waarheid of leugen….it’s all in the language. Is your word your word, when you give your word…..Are you your word? En het woord is vlees geworden…geïncarneerd in Christus….collectief bewustzijn. Door zich niet aan axioma’s te houden, zijn uitgangspunten elastiek geworden en verlaat men de bron, de manier waarop van een verhaal een feit wordt gemaakt……Een feit is een gebeurtenis uit het verleden…….een verhaal is een verwachtte gebeurtenis in de toekomst……self-fulfilling prophecy……Je bestemming is wat je geloof……je waarheid is je God…..ieder heeft zijn eigen waarheid en leeft daarmee in zijn eigen parallelle wereld….De creator van het Al is… Read more »

Tita Tovenaar
Tita Tovenaar
Member
04-12-20 13:26

Deze bezettings netwerken worden beschermd door een militair ondersteunde dictatuur, waarbij de media het verhaal in een mooi vestje opknoopt?

Don Chien
Don Chien
Member
Reply to  baronmaya
26-04-22 18:54

De PAR en Dos Mundos boden de hulp aan de parasieten die de invasie mogelijk maakten, nu zal de nieuwe regering alle schuld in de schoenen geschoven krijgen voor de gepleeegde misadaden jegens de lokale bewoners.

Last edited 1 year ago by APB1961Curacao