Hoe ontsnap je nou uit die MATRIX?

Wanneer we er achter komen, dat tijd anders verloopt, dan wij denken zitten we gevangen in een ringvloek van oneindigheid , door het verkeerde idee over TIJD. Ons tijd ruimte continuüm wordt instabiel.

We leven in een rekenmodel en zitten daar in gevangen…..een matrix……..nu we er achter komen, dat dit model niet klopt, lazert mijn werkelijkheid steeds in elkaar wat ontaarde in psychoses in het verleden, omdat ik bronconflicten kreeg met mijn godsbeeld.

Nu 21 jaar later is het 6 jaar geleden, dat ik mij laatste psychose had en kan ik het redelijk stabiel houden, omdat entiteiten niet meer met mijn lichaam aan de haal kunnen gaan……Iets waar je absoluut niet vrolijk van wordt en niet valt uit te leggen aan de op pillen draaiende reguliere psychiatrische industrie.

We zitten in een paradigma verschuiving, waarin door voortschrijdend inzicht, de mens op een deelpunt gekomen is en er opnieuw scheiding tussen goed en kwaad gemaakt wordt aan het einde van dit era…..het repeterende einde der tijden.

Omdat mijn Christusbeeld niet alleen geijkt is aan de Christus Jezus, maar aan het christusbewustzijn wat tijdloos is en er voor Adam dus al was heb ik een wat ander godsbeeld dan de gemiddelde Nederlander, wat maakt, dat ik geen aansluiting meer heb in deze op geld draaiende maatschappij en graag wil afreizen naar gene zijde aan wateren der rust, maar er is iets wat dat tegenhoud en ik weet niet precies wat, want ik kan hier niets meer toevoegen en heb hier gegeten en gedronken.

 

Geldgeweld hebben een relatie en het geweld is hier dermate hoog op gelopen, dat hier voor mij geen leven meer mogelijk is en ik op een min of meer kunstmatige manier, door mijn onstoffelijke begeleiders in leven gehouden wordt, waar ik het nut niet meer van zie.

Ieder heeft een vrije keuze en mijn keuze is om niet mee aan deze schertsvertoning mee te doen en hier eigenlijk alleen nog maar wat als waarnemer rondloop om straks een volledig beeld aan mijn godvruchtige voorvaderen te geven in een verslag over; waar het aanbidden van de geldgod toe leidt en welke desastreuze effecten het heeft op iedere goede menselijke relatie.

Macht is een mechanisme van het ego, die niet los durft te laten en uit angst de controle te verliezen, als de individuele machthebber probeert hij het collectief van het Al, naar eigen hand te zetten.

Dit is nou juist het mechanisme wat schepping vernietigt en daarmee desastreus voor de schepping van onze Lieve Heer. Lap je de regels die je voorgesteld zijn om met respect voor het leven van de ander met elkaar om te gaan, dan schrijf je zelf de naam, die in de handpalm van de schepper geschreven staat uit het register van het boek van de levenden en de doden en ben je nooit iemand anders geweest dan de praatpaal van de ander.

De slaaf die zijn meester vertolkt, omdat hij zichzelf verslaaft. Als God een verslavend middel is, vertrouw je niet op de juiste God en zul je het beeld moeten her-ijken aan de bron van leven, die zijn woorden als levend water tot je heeft laten komen, door alle religieuze geschriften heen.

Onze Lieve Heer als schepper loopt iets langer mee dan een paar generaties en laat zich niet knechten of in de kaart kijken door een stel ontspoorde en omhoog gevallen mensen, die net iets te veel geld om handen hebben en daardoor dingen doen, waar onze lieve heer verdrietig van wordt…………zijn tranen hebben in het verleden een zondvloed veroorzaakt………HEBBEN WE ER AL IETS VAN GELEERD?

Wieberen Tjeerdsma / ABC Flash Point Wake Up News 2018.

4.5 2 votes
Article Rating
Previous articleSyrian Army finds French Weapon Cache in Eastern Ghouta
Next articleBloemtjes & Bijtjes
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments