De helderzienden op Curacao hebben aangekondigd dat het Koninkrijks eiland binnenkort getroffen zal worden door de 3de Corona golf. Of nu ook de horeca sectore getroffen worden door de veiligheids maatregelen blijft de vraag.

Het werd al duidelijk dat niet alle sectoren onderhevig zullen worden gesteld aan de verscherpte nood maatregelen, die tot op heden geen effect aantoonden, omdat de besmettingen alleen nog maar oplopen sinds de introductie van Covid-19 in 2020.

Gratis internet voor scholen | Curacao.nu

Alle scholen voor funderend en voortgezet onderwijs, maar ook de voor- en naschoolse opvang zullen vooralsnog open mogen blijven, daar hier het gevaar van besmetting kleiner is dan op andere plekken in de samenleving?

Ook de luchtvaartindustrie en de bouw sector lijken de dans weer te mogen gaan ontspringen. Dat betekent dat illegale gastarbeiders verder aan de slag kunnen op het eiland op te bouwen tot aan de gewenste status bereikt is.

Frapant is wel om op te merken dat het bedrijfsleven bijna 90% van de werkgelegenheid voor zich neemt, maar de afdrachten van achter blijven steken op maar 45%? Dat houdt dus in dat de helft geen sociale lasten afdraagt, wat het inzetten van zwart werkers zeer duidelijk bevestigd.

Voor wat betref de lokale werkgelegenheid wist de RdK al aan te geven dat bijna op alle punten Gregory Elias (Corc) en Marcelino de Lannoy het mondeling eens zijn. Een Memorandum of Understandig zal dit moeten gaan bevestigen.

Een hekel struikelblok zal het afgeven worden van een hindervergunning in verband met milieuzaken wat door Stella van Rijn opgelegd zal worden. Zolang de eisen maar niet andere raffinaderijen, zoals die in Rotterdam overtreffen? De tijd zal het zeggen.

De nieuwe regering zal het leven op Curacao nieuwe lucht moeten inblazen, om de geleverde prestaties van PAR/MAN te mogen gaan overbruggen. Helaas werd de helft van de lokale bevolking reeds naar Nederland gedeporteerd?

https://i0.wp.com/live.staticflickr.com/4227/34526954090_ab22fc832e_b.jpg?w=696&ssl=1

Dit allemaal omdat het dictatoriale bewind de werkeloosheid liet oplopen tot bijna 60% van de beroeps bevolking, wat riekende armoede tot ongewenst resultaat leverde.

In de tussentijd werden de Nederzettingen verdubbeld, waarbij er sinds 2000 zo’n 25.000, voornamelijk vakantie woningen bij werden gebouwd op Curacao.

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/jJSuHG97esQ/maxresdefault.jpg?resize=696%2C392&ssl=1

Zolang alle accenten blijven worden gelegd op het internationale bedrijfsleven en de belasting ontwijkende toeristen fabrieken, zal Curacao de weg omhoog nooit meer kunnen gaan terug vinden.

De duistere maatregelen in het Corona verhaal hebben al aangetoond dat na een jaar lock down restricties de besmettingen alleen nog maar toenemen. Behalve op Aruba, daar zullen nu vanaf Juni 2021, ook de passagiers schepen weer toeristen mogen aanvoeren.

ABC Flash Point Social Invasion News 2021.

4.8 6 votes
Article Rating
Previous articleBritish SAS Soldiers ordered to Sabotage Russian interests around the World
Next articleKosovo opens Embassy in Jerusalem
Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
NthrnNYer59
NthrnNYer59
Member
24-03-21 14:45

Suggestief artikel, wat inhoudt dat het hier niet meer om de volksgezondheid gaat,maar om het zakenleven, ondersteunt door de handel in de mens?

Ding Dong
Member
Reply to  NthrnNYer59
26-03-21 14:04

Alleen de mensen die Nederzettingen bouwen en het eiland moeten blijven komen bezetten, mogen door gaan met hun planning. De rest mag aan de Corona galg worden opgehangen?

Superstar
Superstar
Member
Reply to  Ding Dong
29-03-21 00:19

Racist, homohater, anti-semiet…..klimaatontkenner….allemaal labels uit de etiketteermachine van de machthebber, die de angst heeft de controle te verliezen en verdeelt en heerst, door tweedracht te zaaaien.
Racist is een stempel waarmee de ander succesvol in een hok getrapt wordt en in gevangen gehouden wordt……uitgevonden door de hokjesgeest, waar de controlfreak zich van bedient, om op een positie van verdeel en heers te komen…….een dooddoener, waarmee iedere zinnige discussie en uitruil van argumenten succesvol de kop in wordt gedrukt…….Geef iemand een label en mobiliseer een groepje die dat bevestigt en je kunt jagen als een groep hyena’s.

Betwitched
Betwitched
Member
Reply to  baronmaya
11-04-21 01:50

For most of my life I have thought human behavior is the strangest thing on the planet. Even stranger than those goats who roll on their backs and go stiff legged when frightened. I could never wrap my brain around WHY people, in mass, would cover their faces because their gvnmt told them to. I have not! I have tried to ignore the entire hysteria, as has most of my family. I guess propaganda promoting fear causes collective delusional psychosis. Living your life the way you want is becoming a thing of the past. Unless, of course, people decide to… Read more »

FreeHuman
FreeHuman
Member
Reply to  Ding Dong
13-04-21 12:46

De maskers beginnen eraf te vallen! “Het Chinese biologielaboratorium in Wuhan maakt deel uit van GlaxoSmithKline, die (toevallig) van Pfizer is!” (degene die het vaccin maakt tegen het virus dat (per ongeluk) is gestart bij het Wuhan Biological Lab en dat (per ongeluk) werd gefinancierd door Dr. Fauci die (per ongeluk) reclame maakt voor het vaccin! “GlaxoSmithKline wordt (toevallig) beheerd door de financiële afdeling van Black Rock die (toevallig) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation) die (toevallig) het Franse AXA runt! “Toevallig is Soros eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat (toevallig) een Chinees laboratorium bouwde… Read more »

Science Tracker
Science Tracker
Member
Reply to  Ding Dong
26-04-21 19:11

Terwijl tv dokter Semper leugens op hangt aan het volk en daarmee dwingt deze de hele week thuis te blijven, gaat hij samen met vrienden gewoon een rondje golfen zonder mondmasker?

Swahili
Swahili
Member
Reply to  NthrnNYer59
26-03-21 19:13

Allemaal te lezen in de Fabeltjes Krant?

David10833
David10833
Member
Reply to  NthrnNYer59
27-03-21 12:08

Stemmingmakerij van de bovenste plank?

Wake Up Call
Wake Up Call
Member
Reply to  NthrnNYer59
03-04-21 15:45

Na mensen te hebben verplicht om de mondkapjes over de neus te dragen kwamen de long problemen tot stand. Nu stijgen de Corona slachtoffers terwijl we in een lock down zitten?

Wake Up Call
Wake Up Call
Member
Reply to  NthrnNYer59
03-04-21 18:23

<PLANDEMIE>

Science Tracker
Science Tracker
Member
Reply to  NthrnNYer59
26-04-21 17:12

Anto puntra dokter Jerry Semper di kon e no ta bisti mondkapje ora e ta bai hunga golf, ora ku tur hende ta prohibi pa sali kas den e lock down ku nos ta pasa den dje?

Kunta Kinte
Kunta Kinte
Member
Reply to  NthrnNYer59
03-06-21 20:15

Volgens Zeno Cirkens en Seferina-Rojas komen de besmettingen van thuis en niet van toeristen, dus deuren open voor Hotels en de lokalen thuis opsluiten?

NthrnNYer59
NthrnNYer59
Member
24-03-21 14:59

comment image

Together we Stand
Together we Stand
Member
24-03-21 22:02

Maatregelen deugen niet als er maar steeds meer besmettingen bij komen?

David10833
David10833
Member
27-03-21 02:15

De grote cruiseschepen zijn veel Venetianen een doorn in het oog. Behalve de druk die inwoners voelen, hebben in die steden ook de infrastructuur, toeristische attracties en luchtkwaliteit te lijden onder de bezoekersstroom. Ze vinden dat de stad wordt overspoeld met dagjesmensen en vrezen ongelukken met de varende giganten.

Wake Up Call
Wake Up Call
Member
03-04-21 18:20

Nederland roept toeristen en andere tijdelijke bezetters op om Curacao te verlaten. Alleen de militairen en andere gewapende eenheden worden verzocht te blijven??

Wake Up Call
Wake Up Call
Member
Reply to  Wake Up Call
03-04-21 18:22

De definitie van een PANDEMIE schrijft voor dat er bij 14% dodelijke gevallen of meer pas een pandemie kan worden uitgeroepen. Dus dit is een Plandemie?

Wake Up Call
Wake Up Call
Member
Reply to  Wake Up Call
04-04-21 11:57

NL’se militairen worden verzocht te blijven op Curacao om de Nederzettingen en de rest van de buit te verdedigen??

Bonkonko
Bonkonko
Member
Reply to  Wake Up Call
04-04-21 12:49

De controles op straat worden inmiddels met behulp van militairen uitgevoerd? Dus leven we in een dictatuur gestuurd vanuit Den Haag.

Superstar
Superstar
Member
06-04-21 12:43

comment image