Er is onlangs een uitspraak gedaan door de rechtbank in Den Haag/Dordrecht die wel eens een bom kan leggen onder de verplichte zorgverzekering.

Een rechter in Den Haag heeft bepaald dat de overheid mensen niet verplicht mag verzekeren voor zorg. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de volksgezondheid.

De armoede en criminaliteit in het Caribisch Koninkrijk lopen de spuigaten al uit, waarbij belastinggeld van de burgers wordt aangewend om het zogenaamde toerisme te bevorderen, waarbij de koopkracht van de bewoners maar blijft dalen.

Zonder zorgverzekering stort ook de volksgezondheid van de eilandbewoners compleet in elkaar. Het dictatoriaal beleid uit Den Haag wordt steeds minder gewaardeerd op de zonovergoten drugs export eilanden voor de kust van Colombia en Venezuela.

Natuurgebieden worden gebruikt om hotels en resorts te bouwen, waarbij mangroven bossen plaats moeten maken voor beton, buitenlands vertier en het veroberen van alcoholische versnaperingen.

Bestemmingsplannen worden aan de laars gelapt, waarbij de lokale regeringen die onder toezicht staan van NL, zonder Landsbesluit worden omgetoverd tot toeristische ramp gebieden.

Ook worden alle stranden aan de ontwikkelaars kado gedaan, waarbij de lokale bevolking het nakijken heeft en de toegang tot de zee met behulp van financiele randmiddelen ontzegd wordt.

Langs deze weg wordt de economische deportatie op gang gebracht. Lonen en salarissen worden al jaren bevroren om de herkolonisatie en mensenhandel mogelijk te maken. Het bouwen van gevangenissen moet de lokale bevolking afschrikken en hen de mond snoeren.

De zeer vervuilende toeristen industrie dumpt ook al haar afval in de natuur, omdat er geen verwerkings- en of zuiveringsinstallaties aanwezig zijn, maar ook niet zomaar gebouwd worden op de kosten van de bevolking.

De landgoeden van de eilanden worden door privatisering voor een appel en een ei zomaar verkocht en zijdelingsin beslag genomen, om vervolgens te dienen als geld wasmachines voor de gok- en coke industrie.

Een ongezonde en vertrapte bevolking kan geen vuist meer maken tegen het mens onterend beleid, waarbij kansloze ongeschoolden, maar ook de mensen van stand hun woningen moeten achterlaten om elders een leven op te bouwen.

In het vak jargon wordt roven en plunderen vertaald naar zaken doen en handel drijven maar dan wel met met andersmans geconfisceerde eigendommen. Veni, vidi, vici, if you ain’t Dutch, you ain’t much.

In NL zelf gaat het niet veel beter, omdat ook daar de bevolking moet opdraaien voor het mogelijk maken van winstnames voor het bedrijfsleven. Ongeveer 200.000 NL’s vertrekken uit het kikkerland om elders in de wereld hun geluk te gaan beproeven.

Crickey Conservation Society 2018.  

4.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Beware
Guest
13-03-20 16:28

SVB aan een zijden draadje?

Palabra
Palabra
Member
Reply to  baronmaya
26-07-20 13:04

Als alles om geld draait, raken de normen en waarden die een maatschappij opgebouwd hebben verloren?