De Zr. Ms. Groningen zal voorlopig niet op uraao blijven om haar militaire taken uit te voeren. Door Covid-19 kan er namelijk geen nieuwe bemanning meer overvliegen?

Daarom vertrekt er in April begeen nieuw stationsschip vanuit Den Helder naar de Antillen. De wisseling van het stationsschip is nodig door de sluiting van het lokale luchtruim.

De NL’se defensie was juist een experiment begonnen om alleen de bemanning te verwisselen om zodoende Groningen permanent op het eiland te stationeren. Dit plannetje gaat dus voorlopig even niet door?

Het ligt in de bedoeling om nu Groningen af te laten lossen door Zeeland. De drugshandel via de Antillen naar Rotterdam neemt op grote schaal toe.

Vele lokale bedrijven, vrijgesteld van Omzetbelasting wassen drugsgeld om de zaken naar wens te laten verlopen. Heel veel NL’ers houden van een lijntje witte Colombiaanse coca poeder. Bij de wijn bijvoorbeeld. Als men opstaat neemt men dan weer koffie in.

Nu de KLM en TUI niet meer op de eilanden vliegen zal de neus poeder voor de rest van 2020 aanzienlijk duurder worden in het kikkerland.

In deze rampzalige tijden is het heel belangerijk dat NL haar grip op het eiland niet verliest. De toerisme fabrieken deden het eiland de das om, waarbij publieke stranden geprivatiseerd werden door entiteiten die ook nog eens belastingvoordelen kregen toebedeeld?

Den Haag legt de Antillen op om deze toerisme industrie maar in stand te houden nadat de marionetten in Willemstad baanafbrekende Covid-19 maatregelen afkondigde.

Nu krijgt deze industrie, die de werkeloosheid op het eiland naar een historisch dieptepunt kon bewegen, (belasting)geld en andere voordelen (vrijwaaring OB) toebedeeld.

Op deze wijze worden de boosdoeners direkt beloond op kosten van de groeiende (Cft) armoede die verzorgt werd door dezelfde groep hebzuchtige klaplopers? Welcome to the horror show happening in front of your own eyes?

De Witte Motor / ABC Flash Point News 2020.

0 0 votes
Article Rating
Previous articleDEA has Indicted ex-Venezuelan General for supporting Narco-Terrorism
Next articleWhat happened to the 3000 Elite Pedophiles that were Arrested
Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Berenbotje
Berenbotje
Guest
30-03-20 23:02

Met frisse wind de tropen tegemoet komen?

Booby Trap
Booby Trap
Guest
01-04-20 14:09

Het gaat allemaal om de olie voorraden in Venezuela, die moeten afgepakt worden, zodat de Westerse bedrijven daar munt uit kunnen slaan?

Gangster
Gangster
Guest
05-04-20 15:30

Gewapende moordenaars in de naam van de Koning binnen loodsen onder het motto van veilgheid?

Nassau
Nassau
Member
08-05-20 11:48

Een dictatuur met militaire ondersteuning?