Volgens de militair deskundige Raymond Knops kunnen de Caraibische eilanden hun autonomie niet aan. Wat bedoeld Knops daar eigenlijk mee? Van spoedwet naar politiestaat?

Komt dat door het Cft, wat Curacao dwingende maatregelen oplegd, of heeft het te maken met de toeristen fabrieken op de eilanden die belasting ontwijken en daarmee de armoede op de eilanden aanstuurt?

Het EV (Eigen vermogen) van de ABC-eilanden wordt geplunderd door entiteiten en NGO’s, die van de Centrale Bank toestemming krijgen om, er met de woeker winsten vandoor te mogen gaan? En toen verdween ineens het archief van de Rothschild bank.

https://i0.wp.com/knipselkrant-curacao.com/wp-content/uploads/2019/11/CFT-Raymond-Gradus-Persbureau-Curacao.jpg?resize=696%2C522&ssl=1

 1. Er bestaat geen autonomie als het Cft het voor het zeggen blijft hebben en buitenlandse zaken ervoor zorgt dat alle banden met Venezuela afgescheurd worden.
 2. Alle EU landen krijgen gratis van de ECB gemiddeld zo’n 18 miljard euro pakket aan liquiditeits steun? Waarom moeten de Antillen dan geld lenen?
 3. We worden dus afgeperst en gechanteerd door de politieke zwendelaars uit Den Haag.

4) Eerder moesten de ambtanaren 25% van hun salaris afgeven teneinde een nood lening uit NL te krijgen. Dit werd onder druk gedaan, maar Knops blijft maar doorzeuren over onzin wat zij zelf in kaart wenst te brengen.

5) En anders, worden we netzoals St. Eustatius behandeld en wordt onze overgebleven autonomie ook afgepakt, onder druk van gewapende militairen?

6) Waarom moeten de eilanden eigenijk een subsidie terugbetalen als de landen in Europa miljarden toegeschoven krijgen, zonder dat deze terug betaald dienen te worden.

 1. Antwoord, een dictatuur die de koloniale aanpak prefereert en alles er aan doet om de eilanden in een kwaad daglicht te stellen.
 2. De kwalijke gevolgen van deze verzonnen en gefabriceerde hysterie is dat de eilanden hun eigendommen moeten laten veilen, zodat de privatisering van de publiek bezittingen doorgang kan vinden.
 3. Om de eilandskassen in order te krijgen moet de rovende toeristen fabrieken maar eens belasting gaan afdragen en niet andersom dat zij ook nog eens steun krijgen, terwijl en waarbij de ganze infrastructuur betaald wordt door het volk.

4) Andere gevolgen van dit misleidende beleid is dat de lokale bewoners massaal door de opgedrongen armoede, gedeporteerd worden naar NL.

5) Door geld als wapen en ruil middel te gebruiken voor een eventuele autonomie, werd de werkeloosheid bevorderd (50%) en de armoede in simpelweg werking gesteld.

6) Speculanten drijven de wolven in het hoenderhok, waarbij alles versmaadt wordt, zodat de ongegronde media netwerken de druk kunnen blijven opvoeren, teneinde NL komplete zeggenschap over de eilanden kan afdwingen?

7) Huisjes melkers op Curacao boeren het best, zij verhuren woningen voor fl.1000 p/d aan luidruchtige zuiplappen die woonbuurten tot in de nachtelijke uren terroriseren, zonder daar een cent belasting over af te dragen. Wel wordt er GB betaald, maar dat is een druppel op een gloeiende plaat.

8) Onroerend goed speculatie drukken de prijzen van de woningen omhoog, zodat de lokale bevolking hun vaste lasten van hun woningen (*verzekering/hypotheek, GB) niet meer kunnen opbrengen en moeten verkassen?

 1. Knops heeft een militaire opleiding gevolgd, om met militairen de eilanden bezet te houden, totdat er geen oppositie meer overblijft.
 2. Sinds 10-10-10 is het met de autonomie op alle eilanden hard achteruit gegaan, en nog weten deze zwendelaars uit Den Haag het te presteren om de eilanden daarvan de schuld in de schoenen te schuiven.
 3. Het prostitueren van de eilanden gebeurt al 500 jaar, dus dat is niets nieuws. De zon, de blauwe zee en de witte stranden zijn voor de NL’ers een parel in het Caraibisch gebied.
 4. In NL is het vaker bewolkt en is er bij het weerbericht het niews wat niemand wenst te missen. Stel je voor, morgen de zon?

5) De vliegende piraten schepen van de KLM en TUI zorgen er wel voor dat de aanvoer van bezetters doorgang kan blijven vinden, totdat alles volledig geprivatiseerd is.

6) Het volk met de schulden opdwingen, terwijl de NL’se piraten de eilanden mogen komen blijven leeg plunderen heeft daarom om niks meer met democratie of autonomie te maken.

7) We worden gewoon structureel afgeperst en den Haag weet dat maar al te goed, vandaar dat de eilanden in de wurggreep worden gehouden door 12 verschillende gewapende diensten.

 1. Voor de blinden en dove kwasten onder ons als volgt : Landmacht, Marine, Marechaussee, VKS, DEA, Atrako Team, RST, Mariniers, KPC en NL’se recherche patrouileren dag- en nacht de eilanden met behulp van een avondklok.
 2. Curacao en de andere eilanden stonden er 24 jaar geleden veel beter voor. Nu hebben mensensmokkel netwerken en andere vormen ven mensenhandel het voor het zeggen.
 3. Ongeveer 80.000 Latijnse en Haitiaanse lage loon slaven moeten de fraude plegende NL’se ondernemers in een klap rijk maken ten koste van de lokale bevolking.

 1. Doel van deze agenda is om Venezuela olie- en goud voorraden af te pakken, met hulp van militairen die de eilanden al jaren bezetten.
 2. Nederlandse bedrijven hebben 20% van handel met Zuid Amerika in handen, waar ongeveer 25% van alle Joden op de wereld wonen.
 3. De hub van de Antillen is daarom van groot belang, zodat havens en luchthavens de transporten kunnen leveren aan en afnemen van de contacten in Latijns Amerika.
 4. https://i0.wp.com/caribischnetwerk.ntr.nl/files/2019/04/Thumbnail-1-5.jpg?resize=696%2C392&ssl=1
 5. Trefwoorden die de bezetting prijzen zijn ambitieus hervormen, groeistrategie. lange termijn visie (van geef de hoop niet op) en flexibele arbeidswetgeving.
 6. Maar ondanks de protesten van de vakbonden en het sluiten van de ISLA trekt Den Haag zich daar helemaal niks van aan, de meeste mensen begrijpen er toch niks van en kaarten de waarheid (werkeloosheid 40-60% en armoede) aan als negatief?

Sinterklaas en Zwarte Piet / ABC Flash Point News 2020.

4.5 4 votes
Article Rating
Previous articleChina closes market in Beijing and Locks Down area in new Virus Outbreak
Next articleRampant Speculation in the US Stock Market
Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Plumado
Plumado
Member
15-06-20 12:49

Militaire dictatuur op Curacao, moet de koloniale agenda zien te ondersteunen?

Mopat
Mopat
Member
Reply to  baronmaya
03-07-22 22:02

Knops kan het weten, want hij en anderen hebben daarvoor gezorgd!

Bekaa Valley
Bekaa Valley
Member
Reply to  Plumado
10-07-20 21:40

Duidelijk wel, en nu wil NL, in ruil voor een lening, het recht verwerven om ten alle tijde, zonder OvJ, onaangekondigd woningen en zaken binnen te vallen op Curacao? Zulke eisen mogen nooit aan een noodlening verbonden worden. Maar, ja ……………militaire dictatuur heh?

Prins van Oranje
Prins van Oranje
Member
Reply to  Plumado
08-09-20 21:09

Curacao kan de dictatuur uit Den Haag niet aan?

Dang!
Dang!
Member
Reply to  Plumado
04-07-23 20:03

Daar heeft Knops helemaal gelijk in, maar waarom en hoe komt dat nou blijft de vraag?

Kandela
Kandela
Member
15-06-20 13:06

Smerig onbetrouwbaar mannetje die Knops.

Bo Mama
Bo Mama
Member
Reply to  Kandela
15-06-20 13:07

Die rotkop zegt genoeg?

Talmud
Talmud
Member
15-06-20 21:11

De Palestijnse formule wordt op de eilanden toegepast, afknijpen, ronselen en isoleren om de eigendommen afhandig te maken?

Talmud
Talmud
Member
17-06-20 15:57

The Hague desperately looking to hook another couple of inter married traitors to continue the hostile confiscation.

Sayonara
Sayonara
Member
17-06-20 16:05

Ophangen die vent, voordat er nog tienduizenden slachtoffer vallen onder de afgesneden bevolking. Alle lokale inkomsten bronnen werden vernietigd (ISLA, Off-Shore business) of geprivatiseerd (haven en vliegveld)?

Anunnaki
Anunnaki
Member
18-06-20 21:01

In Europa wordt er herstel fonds van 750 miljard euro in het leven geroepen om de lidstaten te onderstreunen. Wordt dan aangereikt als subsidie of aangeboden als een meer vrijblijvende lening, die dan wel terug betaald moet worden.

Kutte
Kutte
Member
Reply to  Anunnaki
18-06-20 21:04

De Caribische eilanden hebben daarin geen keuze. Een subsidie behoort niet tot de lijn der mogelijkheden om de eilanden van de Corona ellende te vrijwaren. Stik er dus maar in?

Kid Creole
Kid Creole
Member
20-06-20 13:40

Honden en katten krijgen subsidie uit NL, terwijl de mensen zelf kunnen ver(tr)ekken, terwijl het Eigen Vermogen (EV) geplunderd wordt?

Makamba
Makamba
Member
23-06-20 00:42

En maar lullen over de toerisme fabrieken, terwijl de rest van het eiland al begraven werd? Return of investement zowieso nul komma nul over de afgelopen 20 jaar?

Burundi
Burundi
Member
23-06-20 23:23

Nep Autonomie waarbij het eiland wordt leeggezogen, de grootste werkgever (ISLA) wordt VERNIETIGD en de werkeloosheid maar blijft stijgen, waardoor de deportatie van Antillianen onbezorgd voorgezet ZAL WORDEN?

Burundi
Burundi
Member
Reply to  Burundi
23-06-20 23:26

Nu krijgen de vakbonden de schuld dat zij niet met een bedrijfsplan voor de RdK konden aankomen, waardoor het varkentje voor Klesch gewassen werd?

Burundi
Burundi
Member
Reply to  Burundi
23-06-20 23:27

Nu kan Klesch straks met de op- en/of doorverkoop van het oude ijzer minstens een miljard guldens in zijn zak gaan stoppen?

Bolshevik Jew
Member
01-07-20 02:54

Een land waarin de overheid de grondrechten van mensen schendt, en vervolgens verbiedt daartegen te protesteren (onder bedreiging van geweld), is een 100% dictatuur.

Bolshevik Jew
Member
01-07-20 10:27

De zwembaden van de kolonisten uit NL worden zelfs gevuld met water wat bestemd is voor de toch al kleinschalige landbouw?

Fake Jew
Fake Jew
Member
06-07-20 16:43

De politiek is gewoon het handels agentschap van de multinationals, met hun centrale factor, de BANK, die al de touwtjes in handen heeft en niet wil stoppen met woeker op mens plant en dier………Vormverandering is puur cosmetisch en nooit wezenlijk, zolang de slagers hun eigen vlees mogen keuren en je doorlopend een voedselvergiftiging bezorgen.

Superstar
Superstar
Member
23-04-21 23:16

Knops is een staatsecetaris en heeft geen teken bevoegdheid. Ook heeft hij een militaire opleiding gevolgd, zodat hij soldaten naar Curacao kan sturen om het volk te bestormen?

Big John
Big John
Member
29-01-23 02:19

Knops heeft uiteindelijk de 2de Kamer moeten verlaten en gaat dus terug naar een baan met een militaite instelling, waar hij voor opgeleid werd!