Toerisme is de moderne vorm van mensenhandel, evenals de arbeidsmigranten uit de regio die Curacao als lage loonslaven komen bezoeken.

Het hedendaags massa toerisme stelt niets anders voor dan een netwerk van huurlingen die de invasie naar de uitverkoren landen op gang brengen met geld als wapen.

Uw gaat op reis en wenst tot op uw wenken bediend te worden, omdat voor velen een jaar arbeid vooraf gaat aan de geplande reis bestemming. Voor een familie van vier wordt een uitstapje met de vliegtuig voor velen zeer kostbaar.

Het vervelende van een reis met een vliegtuig is dat langs deze weg iedere passagier gemiddeld zo’n 10x zoveel CO2 de lucht in perst in vergelijking met de uitstoot van een grote V-8 auto.

Het leuke van een vliegreis is dat men de aarde op een hoogte van 10 km kan waarnemen en daarmee de mens een veel beter idee geeft van hoe piep klein de mens zelf is in vergelijking met de bestaande omgeving.

Massatoersime zorgt voor veel vervuiling en overlast met betrekking tot de infrastructuur die de toerist van alle gemakken moet voorzien. Vaak gaat dit ten koste van de mensen die op deze lokaties wonen.

Daarom zou zeker het massa toerisme niet 365 dagen operationeel mogen zijn, maar als geld de wet maakt mogen we deze illusie naar het land ooit van verbannen.

Het commercieel toerisme werd tijdens de Tweede Wereld Oorlog uitgevonden door de Duitse propaganda minister Joseph Goebbels, wat nodig was om de Fransen in Parijs op hun gemak te stellen, nadat de Nazi oorlogsmachine het land was binnen gevallen.

De Parijzenaren keken de Duitsers in de nek aan, en dat sentiment moest veranderd worden, dus werden de rijke Nazi industrielen verzocht om met geld te gaan smijten in Parijs, waarbij zij in exclusieve hotels verbleven en dure kleding en parfums te kochten voordat zij ergens in een duur restaurant gingen dineren.

Na de oorlog werd dit fenomeen verder uitgebreid wat tot de hedendaagse trek van mensen moest lijden. De formule gebaseerd op bezetting kent geen grenzen meer en hoe duurder en exotischer, hoe beter wordt de mens dan wijsgemaakt door de reclames.

Vooral exotische vakanties, waarbij het nuttingen van alcoholische dranken de boeventoon voert. All-in packages noemen ze dat voor het gemak. Dat wil zeggen voor de van tevoren afgesproken prijs eten en drinken zoveel de mens maar naar binnen kan gieten.

Omdat de voedselkeuze op de menukaarten van de restaurants ten alle tijde opgediend moet kunnen worden lijdt dat tot het feit dat daarom veel onbruikbaar, niet besteld eten in de vuilnisbak beland in een wereld waar miljoenen mensen nog van de honger omkomen?

De verkennnen van andermans gebieden is een trend industrie geworden waarbij de mensen die wonen op de te bezoeken bestemming op de tweede plaats komen en als laatste eindigen.

Omdat de toeristen sector veel lucht- water- en grondvervuiling (vliegtuigen, cruiseschepen, wildbouw) met zich mee brengt moet ter compensatie de raffinaderij op Curacao maar haar deuren sluiten volgens geld zuigende milieubewegingen.

Tegelijkertijd worden de toeristen fabrieken in stand gehouden door mensensmokkelaars die de ondernememingen van goedkope arbeids migranten en lage loon slaven voorzien.

Toch wel op z’n minst zeer tegenstrijdig als men beseft dat zowel de zwaar vervuilende diesel bussen waar te toeristen in rond worden gereden, als zowel de cruiseschepen en vliegtuigen wel allen op brandstof draaien om de mens te dienen.

Verder worden alle mooie stranden tegenwoordig bezet door massa toerisme, waarbij er zelfs lokaties zijn bij hotels zoals Corendon, Boase en Sta. Barbara Plantation, die verboden toegang blijken te zijn geworden voor het thuisvolk.

Alleen tegen betaling aan de belastingontduikerde entiteiten mogen zij nog de kustplaatsen op hun eigen eiland betreden. Deze vorm and discriminatie en racisme is niets nieuws en wordt helaas al als gangbaar gekenmerkt door de betrokken propaganda media sites, zoals het AD en andere kwartiermakers op Curacao.

Kortom het massa toerisme op Curacao zorgt voor veel meer lucht-, water- en grond vervuiling dan de rokende raffinaderij die per slot van rekening deze sector van bezetters op de been moet houden.

En dan als laatste nog het rip-off verhaal van het Nieuwe Hospitaal Otrabanda (HNO). De investering was begroot op fl.400 millioen, wat door tussen personen voor gefinancieerd werd.

Door inzet van koppelbazen werden er dubbele facturen ingediend bij Balast Nedam, om zodoende indirekt belastinggeld op te eisen, waardoor er ineens fl.200 millioen bij gepast moest worden. Ook de inrichting moest met de centen van de bevolking worden betaald.

Maar dat was niet alles, want nu moest het ook nog draaiende gehouden worden met geld van het volk, terwijl drie vleugels van HNO opgezet werden om buitenlanders te dienen.

Zonder subsidie gaat HNO failliet en dan kan de vordering aan het volk voorgoed worden afgeschreven, zodat derden er met de buit vandoor kunnen gaan? Veni, vidi, vici?

Stichting Crickey Amigu di Natura / ABC Flash-Point Pollution News 2021.

4.8 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bang Bang
Bang Bang
Guest
25-06-21 21:23

NL wil niet alleen voet aan wal krijgen, maar zij willen ook dat de burgers op Curacao daar de rekening voor betalen. Kortom roven, plunderen en nederzettingen bouwen om ook lokaal en geografisch de overhand te krijgen, zodat de berovingen van Venezuela;s olie- en goud voorraden verder plaats kan vinden!

Bon Bini
Bon Bini
Guest
25-06-21 21:40

Goed omschreven en onderbouwd artikel vanuit de beleef positie van de lokale bevolking.

Bon Bini
Bon Bini
Guest
Reply to  Bon Bini
25-06-21 21:42

Het eiland wordt letterlijk en figuurlijk onder de voet gelopen, stranden worden bezet door toeristen als of het, het einde is van het leven op aarde. Alles kost geld, niets meer openbaar is nog gratis, dat was 20 jaar geleden helemaal niet zo.

Bon Bini
Bon Bini
Guest
Reply to  Bon Bini
25-06-21 21:45

Door Curacao op deze wijze te prostitueren en dat bovendien als de normaalste zaak wordt gezien door degenen die met de vliegende piratenschepen van de KLM en TUI het eiland komen opzoeken en bezetten, worden zij naar de rand van de afgrond geleid.

Bon Bini
Bon Bini
Guest
Reply to  Bon Bini
25-06-21 21:49

En dan nog de factor uitbuien, onder het motto van hulp bieden (privatiseren) aan Curacao. Zo stappen de avonturiers in op Schiphol, van wij gaan het eiland redden door de werkeloosheid op te voeren, zodat de bevolking zichzelf laat deporteren naar Amsterdam. De kruimels pikken wij dan wel op.

Bai Bek
Bai Bek
Guest
Reply to  Bon Bini
25-06-21 21:53

Als als laatste worden arbeidsmigranten uit de regio toegevoegd aan de al omgevende mensenhandel, zodat zij als lage loonslaven kunnen dienen om de zakenmensen sneller rijk te maken.

Allemaal gebaseerd op mensenhandel, of het nou toeristen zijn die Utopia mogen komen bezoeken, of de Spaans sprekende slaven uit Colombia, Sto Domingo en Venezuela, of anders de Frans sprekende Haitianen, allemaal een (1) pot nat.