Nederlandse investeerders gebruiken prijsspeculatie om de koopkracht op Curacao te laten ontsporen, wat zorgt voor werkeloosheid en leegstand bij volkswoningen en daarmee dus verkapte deportatie van de landskinderen naar Nederland veroorzaakt.

De lokale PAR/MAN regering werkt braaf mee dan deze vorm van volksverhuizing door de salarissen en lonen niet of minstens onvoldoende te laten indexeren. Inmiddels staan er bijna 10.000 woningen leeg op Curacao.

Op haar beurt gebruiken NL’se OG speculanten hun 25.000 woning-projecten om deze als vakantie woningen voor 500 euro p/d te verhuren, waarover geen dubbeltje omzetbelasting hoeft te worden afgedragen.

In de tussentijd worden publieke eigendommen verder geprivatiseerd om daar ook nog munt uit te slaan. Curacao staat erbij en kijkt er naar, dankzij de volksverraders zetelend in Fort Amsterdam.

De Rotterdamse invloedsfeer kaapt de winstgevende haven activiteiten weg, terwijl de Twentsche Ambassade op Curacao de horeca markt toeeigend.

De Amsterdammers, Turken en Italianen handelen in drugs en wassen hun geld met behulp van vergunningen afgegeven door de centrale bank.

Prostitutie en gokken zorgen verder dat de roversbenden hun plunder activiteiten mogen voortzetten.

Twintig jaar geleden, voor het aantreden van de PAR, ging het een stuk beter met de bevolking op Curacao, maar nu slaat toerisme de klok en zorgt deze voor de dramatische cultuur verandering op de eilanden.

Massa Toerisme is de nieuwe vorm van oorlog voeren om daarmee andersmans eigendommen te annexeren en de bestaande cultuur te verbasteren.

Politici die dit armoedige verschijnsel tegen proberen te houden eindigen op het Kerkhof of in de Gevangenis, genaamd “Bon Futuro”.

Voor het gemak geven de politiek en de nep-media op Curacao, de door de IMF veroorzaakte crisis in Venezuela en de Chinezen op het eiland overal maar de schuld van.

Nu houden de PAR parasieten zich bezig met het sluiten van de laatste inkomstenbron op het eiland. De PdVSA wordt lam gelegd door het beslag van Conoco Phillips, waarbij de toevoer van olie en uitvoer van produkten worden tegen gehouden.

De ISLA kon verder de onderhandelingen met Chinese investeerders niet afwikkelen, omdat de PAR daar een stokje voor moest steken. Rhuggenaath is een landsverrader van Surinaamse afkomst, die geen goede bedoelingen heeft met het eiland.

De NL’se herkolonisatie van de ABC Eilanden moet koste wat het kost doorgang vinden, waarbij Procureur-Generaal van der Sloot dood werd aangetroffen op Aruba, terwijl zijn zoon Joran het onderspit moest delven in deze kwellende horror show.

Op Curacao werd Helmin Wiels op een wrede wijze aan de hoek omgeschoven. Ook hier liggen de getuigen op het Kerkhof. Gerrit Schotte werd tijdelijk aan de schandpaal opgeknoopt, zodat hij het Masterplan uit Den Haag niet verder kan verstoren.

Als de raffinaderij wordt gesloten kent Curacao geen inkomsten meer, nadat de inkomsten van het vliegveld en de haven al aan derden werd gegund.

Omdat de toeristen belasting (roomtax) wordt niet afgedragen door de meeste NL’se hotels blijft er niet meer aan de strijkstok steken.

Dit betekend einde oefening voor de kansen van de meeste landskinderen, waarbij de KLM tegen een vriendelijk prijsje de laatste kanslozen naar NL mag afvoeren.

Eenmaal in NL aangekomen zal ook hier de propaganda media er voor zorg dragen dat zij verder de grond in geboord zullen worden door simpelweg te stellen dat zij komen profiteren van de NL’se maatschappij en/of samenleving.

En zo zal het kaarsje voor de kolonien langzaam aan gedoofd worden, terwijl de rovers en plunderaars van huisuit verder hun zakken mogen vullen op de Antillen.

Veni, Vidi Vici / ABC Flash Point News 2019.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kinzhal
Member
16-02-20 19:22

De agenda van Den Haag?

Betwisted
Betwisted
Member
Reply to  Kinzhal
15-11-20 13:51

Met geld als wapen worden inkomens bevroren, zodat bevolking in de problemen komt en zichzelf naar NL laat deporteren met de KLM?

Plaka
Plaka
Member
27-04-21 11:19

Simpel mechanisme waar niemand weet van heeft?