De bevolking van Curacao heeft met lede ogen moeten aanschouwen hoe derden gewoon hun eenzijdige ontwikkelings plannen voort te duwen.

Het schoot dan ook in het verkeerde keelgat toen men op Knip begonnen was met het bouwen van een rolstoel brug, die een groot gedeelte van het strand in beslag neemt.

Uit een LOB verzoek zal moeten blijken of hier wel een rechtmatige vergunning voor werd afgegeven door de betrokken instantie.

Op het moment dat Den Haaf besloten heeft om de horeca (bars & restaurants) te sluiten, mogen NL’se vakantie gangsters wel naar de Antillen afreizen met de KLM.

Rutte bepaalde dat de Caraibische eilanden binnen het koninkrijk vallen en dus reizen hier wel is toegestaan? Dus in NL de barretjes dicht, maar op Aruba, Curacao en St.Maarten worden de regels zelfs aangepast om de bezettingsgraad de juiste richting in te laten stromen.

Omdat protesten op de eilanden niet meer worden toegestaan door de leiders in Den Haag, worden de verschillen tussen rechten en plichten steeds duidelijker zichtbaar gesteld. Maar ook binnen het koninkrijk schreeuwen de tegenstellingen nood uit.

Onder de kop van stop de constructie en verwijder de helling bij Knip zijn bezorgde burgers inmiddels een petitie begonnen. Het betreft een initiatief Laeticia Xavora en Nihaila Pieter.

Beiden benadrukten wel dat zij niet tegen het idee van een rolstoelhelling voor de toegang tot het publieke strand te zijn. Maar dan zal het de iniiatief nemers sieren dat ze beter hun verstand gebruiken.

Wel blijft de vraag bestaan of deze rolstoel toeristen in eigen land ook deze voorzieningen krijgen toebedeeld, of dat alleen Curacao zich voor dit soort doeleinden moet gaan inrichten?

Het initiatief van de constructie bederft het mooiste natuurlijke strand op Curacao. Dit druist in tegen alle toeristische promoties en duurzame natuur beschermings protocollen.

Bovendien bestaat er al een weg die achterom zonder het verstoren van het strand perfecte toegang kunnen bieden voor deze kleine groep toeristen.

Hetgene wat nu gebouwd wordt moet per omgaande verwijderd worden, totdat de ontwikkelaars met een meer natuur vriendelijke oplossing komen opdagen.

ABC Flash Point News 2020.

4.9 7 votes
Article Rating
Previous articleCanada’s Armed Forces engaged in Information Warfare Campaigns
Next articleAnti-Macron Rally held in Bangladesh
Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XTC
XTC
Member
07-11-20 03:31

Stelletje Psycho’s ?

Betwisted
Betwisted
Member
Reply to  XTC
15-11-20 13:58

En dat onbetrouwbare ministertje maar blijven liegen, wat een farce, en wederom bewijs dat deze vrouwelijke minster toch echt eens een keer op moet stappen voordat heel Curacao naar de mallemoer wordt geholpen door de belasting ontwijkende toeristen industrie?

Tik Tok
Member
Reply to  XTC
25-11-20 13:47

Mensenhandel is altijd zeer lucratief gebleken voor de NL’se ondernemers. Zowel de handel in toeristen (moderne vorm van bezetting andere gebieden) als de handel in lage loonslaven (gastarbeiders in modern NL’s) leveren veel geld en controleerbare gebieden op.

Don Chien
Don Chien
Member
07-11-20 11:14

Ongelovelijk dat dit gebeurt anno 2020? Wanneer stapt de verantwoordelijke minister nou op?

Betwitched
Betwitched
Member
13-11-20 04:19
Kunta Kinte
Kunta Kinte
Member
25-12-21 12:38

Afpakken en verdelen onder gehersenspoelde mede bezetters is het motto in deze vreemdzame overrompeling?