Planeet Aarde ;

Alles om ons heen gaat volgens een plan wat op verschillende plaatsen te lezen is en wat door verschillende elite groepjes naar buiten wordt gebracht.

Na de vele oorlogen hebben we bepaalde vrijheden verworven; zekerheden zoals het hebben van een huis, diverse voorrechten en vast inkomen maar ook de zekerheid van een vrij geregeld leven in een gezonde omgeving en lichaam.

Toen we allemaal aan namen dat de wereld beter werd en we de goede richting uit gingen, bleek er achter de schermen een vreselijke wending gaande te zijn. Een wending die al ruim 20 jaren aan het uitrollen is en nu tot de laatste stadium is gekomen.

Onze zekerheden worden langzaam maar zeker afgenomen. Banen zijn niet meer verzekerd maar zo ook geen vast inkomen meer. Er is geen sprake meer van menselijkheid en toenadering vanuit het landelijk hoogste orgaan de politiek.

Verzekeringen worden jaarlijks teruggebracht en premies zijn onbetaalbaar en de mensen moeten zelf maar weer beter zien te worden bij ziektes. Het recht van huisvesting, voeding en gezondheid is geen vast recht meer.

Zo ook het recht van een vrij leven wat is verdwenen en zo ook diverse overtuigingen en godsdiensten zijn ook reeds geheel aan banden gelegd! Alles om ons heen is teruggedraaid maar ons veelal ook ontnomen!

En dat met welk doel? Het grote doel is om onrust en angst te zaaien.

Onrust en angst zijn waar de politieke leiders en elite op uit zijn. Deze onrust en angst gaan geheel volgens de eerder gestelde richtlijnen. Reeds vanaf de eerste wereldoorlog had men al die raddraaiers om bepaalde zittingen te terroriseren.

Deze methode is overgenomen door de wereldpolitiek en werkt geheel volgens verwachtingen. Men maakt hun eigen landgenoten af, men slacht en verkracht kinderen, moeders en onschuldigen.

Maar het belangrijkste, men zet iedereen tegen elkaar op en vecht voor een zwarte piet, geloof, ras of een kleur. Buiten dat maakt men ook vijanden om een rij bomen of om de herrie van de buren.

Zelfs op ons klein eilandje hebben we een politiek die alles eraan doet om elkaar te haten en kwaad te verspreiden naar gerichte plaatsen. Afkijkend van hun grote voorbeeld in Nederland die ook via politici bewust onrust en angst aan het zaaien zijn naar elke kant van de maatschappij.

Daarnaast zie je de vele rechters, justitie en een zogenaamd Openbaar Ministerie die niets ander doen als onschuldigen veroordelen en de ware criminelen beschermen! Dat om zo meer en meer onvrede te creëren.

Regels zijn voor bepaalde groepen verdwenen en weer bij een selecte groep worden regels zo aangetrokken dat er geen leven meer mogelijk is. Er is geruime tijd geen recht, omdat recht iedereen anders zou moeten beschermen. Er zijn geen regels en zo kan men elkaar langzaam maar zeker haten.

We zijn nu op het punt dat zelfs Mien op de hoek een geweer zou afvuren op Pedro aan de overkant! Haat, nijd, onrust en veel pijn is de tijd waar we nu in zitten en dat is allemaal volgens het plan van een kleine groep die het gelukt is geloven en volkeren maar ook kleine groepen achter in uw eigen tuintje, tegen elkaar op te zetten.

Dat alles om zo elkaar uit te moorden en op te ruimen.Het plan beschreven in de rollen van Zion, het plan beschreven op enkele stenen geplaatst rond de wereld is nu op zijn einde aan het komen.

https://i0.wp.com/i.pinimg.com/originals/6f/17/f2/6f17f2017a916fa303c7dd8c05e0fc26.jpg?w=696&ssl=1

We hebben een wereldbevolking die tegen elkaar worden opgezet, geen respect, liefde en begrip meer kunnen tonen omdat geweten zo bespeeld is dat men niet meer weet hoe een mens zich moet gedragen.

Het beest is los en voor een selecte groep gaat nu de tijd komen van afwachten achter dikke metalen muren diep in de grond.

Geef het volk brood en spelen en laat ze elkaar uitmoorden.

John H Baselmans-Oracle / ABC Flash Point News 2019.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Shaka Zulu
Shaka Zulu
Member
15-07-20 22:40

Punk the Funk