Westerse democratieën vertonen kenmerken van een kakistocratie, een bestuursvorm waarbij het besturen wordt gedaan door de slechtste, minst geschikte of gewetenloze burgers. Dat stelt wetenschapper Tjeerd Andringa van de Rijksuniversiteit Groningen.

Dit blijkt onder meer uit het feit dat inlichtingendiensten nauwe banden onderhouden met terroristische groepen en pedofielen netwerken.

Andringa merkt op dat presidenten eigenlijk een soort woordvoerders zijn van de werkelijke machthebbers.

https://i0.wp.com/www.keiseruniversity.edu/wp-content/uploads/2016/09/KU-September-11-Memorial-Post-01.jpg?w=696&ssl=1

Aanslagen op de eigen bevolking ;

In de VS maak je bijvoorbeeld geen kans op het presidentschap zonder brede steun van de diepe staat, de permanente machtsbasis waaraan de Council on Foreign Relations (CFR) een groot deel van de bemensing levert, klinkt het.

Oorlogen op leugens baseren, zoals die tegen Irak, is volgens hem typisch kakistocratie. En ook dat een samenleving zoiets accepteert.

Andringa stelt dat inlichtingendiensten aanslagen faciliteren die worden toegeschreven aan moslims.

Zeker is dat geheime organisaties aanslagen hebben gepleegd op de eigen bevolking  bevolking, zegt de universitair hoofddocent. Operatie Gladio is daarvan een duidelijk voorbeeld.

https://i0.wp.com/themillenniumreport.com/wp-content/uploads/2019/03/Screen-Shot-2019-03-17-at-3.01.38-PM.png?w=696&ssl=1

Angst niveau vergroten :

Dat was een geheim netwerk in Europa […] dat gesteund werd door de CIA en de NAVO, en dat in Italië aanslagen heeft gepleegd op de burgerbevolking, vervolgt hij.

Op deze manier probeerde men het angstniveau van de bevolking te vergroten. “Want wat doen mensen als ze bang worden voor aanslagen? Dan richten ze zich voor hun bescherming tot de (r)overheid.

https://i0.wp.com/static01.nyt.com/images/2021/09/10/arts/08september11-events1/merlin_194358903_e77cc936-72ab-491a-ba9c-61626d674759-jumbo.jpg?resize=696%2C464&ssl=1

Zo gelooft hij niet in het officiële verhaal rond 9/11. Neem alleen al Gebouw 7, dat niet is geraakt door een vliegtuig, en toch in elkaar is gestort, zegt hij.

Twintig minuten voordat Gebouw 7 in elkaar stortte, vertelde een correspondente van de BBC het al op tv, met nota bene het toen nog fier overeind staande gebouw duidelijk zichtbaar op de achtergrond, voegt hij toe.

Seksfeesten met kinderen :

Volgens de wetenschapper oefenen inlichtingendiensten verder macht uit door mensen op hoge posities te plaatsen die chantabel zijn.

Als je de meest gewetenloze mensen zoekt dan vormen seksfeesten met kinderen een prima selectie mechanisme, aldus Andringa.

Nieuw :

Hij merkt op dat het voor velen nieuw is wat hij schrijft. Dat is omdat ze via de mainstream media niet of nauwelijks met dit soort ideeën in contact komen. Veel mensen willen het ook niet weten.

Mensen die het systeem waar ze deel van uitmaken niet kunnen bekritiseren, kunnen de gedachte niet verdragen dat ze aan een kakistocratie bijdragen, legt hij uit.

Zij houden deze daarmee uiteindelijk in stand, besluit hij. Door het simpelweg niet voor mogelijk te houden dat ze bestuurd worden door de slechtsten.”

9 for News 2-19.

4.7 3 votes
Article Rating
Previous articleVenezuela and Russia abandoning US dollar for Ruble in Bilateral Trade
Next articleEuropean Union extends Oil Embargo on Syria for 1 Year
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bolshevik Jew
Bolshevik Jew
Member
30-06-20 23:10

Op deze wijze houdt de controlerende elite hun gangmakers in bedwang?