Te veel mensen, ja gecentraliseerd en dat is ook met opzet, er is meer dan ruimte genoeg maar doordat we allemaal naar steden trekken word het daar overbevolkt zodat de huurprijzen van de huisjes melkers nog verder omhoog kunnen.

Wat er nu ook gaande is in Europa zijn te veel immigranten, ook zo geregeld, goedkope looonslaven die het werk van de te duur geworden middenklasse mensen moet overnemen.

Als men gewoon alles bij het oude had gelaten was de bevolking in Europa gewoon gekrompen maar nu komt de crux, dan groeien we niet?

Dus die heilige 2% groei moet er zijn het is de politiek die ziek is, geld en macht is de drijfveer achter al deze beweringen.

Altijd meer, want de omzet moet omhoog. Maar dat kan nooit, indien het aantal potentiële klanten niet groeit.

Dus, importeren maar, dan worden de grootverdieners steeds rijker. En de rest steeds armer, want alles wordt alleen maar duurder. Veel meer dan dat wij er netto bij krijgen.

De huizen, de brandstof voor voertuigen, de zorgverzekering, de energie (gas en licht) plus de belasting daarop. Jazeker, die stijgen ook dit jaar wederom. Dat hebben mensen zwart op wit van Essent..!

Ondanks dat volgens onze regering dit jaar die belasting niet verhoogd zal worden. En mensen die een dieselauto hebben? Die betalen ook ineens een toeslag bij de wegen  belasting.

https://i0.wp.com/www.huiskopen-curacao.nl/wp-content/uploads/2016/06/Genieten-van-een-wijntje-op-het-strand.jpg?resize=681%2C451&ssl=1

En als je al met pensioen bent, ga je netto erop achteruit. Er wordt gemakshalve er niet bij verteld, dat als je veel geld op de bank hebt, de belastingdienst ervan uitgaat dat je minimaal 4% rente of opbrengst ervan hebt!

Maar jouw geld wordt juist minder waard. Op dit moment daalt geld dus met minimaal 2% per jaar, door de inflatie. Samen 6% koopwaarde verlies. De leugens van de regering, staan ook uitgebreid vermeld in de andere dagbladen, niet geloven!

Telegraaf / ABC Flash Point News 2019.

4.7 3 votes
Article Rating
Previous articleEl Salvador expels Venezuelan Diplomats
Next articleRussia’s Aircraft Carrier on Fire
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Karl not telling You
Karl not telling You
Member
12-02-23 14:57

comment image