Als de Rijks Staat door de mand valt en blijkt dat Nederlanders zich aan de lopende band, bij iedere bekendmaking laten bedonderen, want anders zou deze drooglegging aan de Noordzee er geheel anders uitzien.

We worden steevast op het verkeerde been gezet door propaganda en desinformatie van staatswege. Ongeveer 200.000 NL’ers vertrekken naar het buitenland per jaar, op zoek naar andere leefomstandigheden voor de betrokken families en ondernemers.

Onlangs zijn er een handvol vermeende aanslagplegers met donderend geraas gearresteerd door een ware overmacht aan politioneel personeel. De vermeende terroristen zouden van plan zijn “iets groots” te plannen. Geruchten waren al snel, dat een “groot evenement” in den lande zou worden aangevallen met huisvlijtbommen.

En toen was het ineens stil.

Wat voor een groot evenement zou dat nou geweest zijn, zijn ze daar nu nog steeds niet achter? Moeten we daar naar blijven gissen? Serieuze acties tegen staatsinstellingen worden altijd op tijd ontdekt.

Alleen aanslagen met vele burgerslachtoffers die de staat geen pijn doen, zijn succesvol, hoe zou dat nou komen? Gezien de datum van de politionele actie – 27 september 2018 – en de derde dinsdag in september, hebben de 7 verdachten echt wel de boot gemist.

Volgens de staatsomroep waren ze op zoek naar AK-47’s (uiteraard, made in Russia), dachten na over een kunstmestbom en waren op zoek naar een geschikt doelwit.

De opgepakte would-be jihadisten worden tijdens rechtszittingen afgebeeld met jurk, baard en valse, verkeerd staande oogjes. Het past prachtig in het plaatje van de terreurdreiging niveau 4, net geen 5, maar wat scheelt het. Er hingen helikopters boven Arnhem, zo wordt gemeld. Wij vragen ons dan af: allemaal?

En het blijft stil, doodstil.

Ook over de miljoenen die de Nederlandse belastingbetaler heeft overgemaakt aan islamitische terreurbewegingen in Syrië. De overheid is weer slim bezig. Om een ongewenst aanwakkerend binnenbrandje te doven moet je een ander vuurtje aansteken en blijven opstoken.

Het gewenste effect is direct bereikt en wij noemen het “Stank voor dank”. Je geeft ze geld en ze gaan het hier “uitgeven” aan bommen en granaten, om een “groot evenement” bloedig in het honderd te jagen. De vorige terreuraanslag in de buurt van een groot evenement is nog uit het zwart-wit tijdperk…..

Bezuidenhout

Zo worden we consequent door allerlei propaganda, amateuristische stunts en glasharde desinformatie op het verkeerde been gezet.

Terreurniveau 4 dus. Er dreigt steeds een aanslag, maar de geheime diensten en politie beschermen ons tegen dit soort onheil. Dat moet ook wel, want een leger met tanks en helikopters is er niet meer.

Wat nog enigszins rijdt of vliegt wordt bondgenootschappelijk in het buitenland ingezet, tenminste zo lang de apparatuur blijft pruttelen. Met een defensiebudget van krap €12 miljard moet je je serieus afvragen wie daar penningmeester speelt.

Mariniers moeten zelf onderbroeken kopen, helmpjes worden aan elkaar uitgeleend als je de tent uit moet en je moet bij voorkeur uit de buurt van eigen wapens blijven, het ontploffingsrisico (friendly fire) is te groot. Onze terreurgroepen overzee hebben het niet makkelijk.

De echte problemen worden van staatswege consequent uit de wind gehouden door kunstmatige dreiging en nepnieuws. “Het staat in de krant en ik heb het op TV gezien”.

Daar moet je het dan als normaal denkend mens mee doen. Met de bevolkingstoename in dit land, is het intelligentie-niveau gedaald. De vele miljarden die in het onderwijs worden gestoken bereiken het klaslokaal maar nauwelijks.

Universiteiten zijn gek op buitenlandse studenten, want daar vangen ze het dubbele voor. Het levert niets op, maar dat mag de pret niet drukken. De gevolgen van die kromme situatie ondervinden we steeds vaker.

Waar komt uw tandarts vandaan, Peru, Portugal, Brazilië?

Waar dit heen moet met deze poppenkast in de polder? Zolang er nog vol zelfmedelijden over fileleed wegens economische wildgroei wordt gekeuveld, komen wij nog even niet aan de bak. Dan denkt men dat het best wel goed gaat. Ondertussen wordt de burger gestript van zijn vrijheden én zijn inkomsten.

Als de staat dreigt door de mand te vallen, dan komt een aanslagje, c.q. dreiginkje links en rechts goed van pas. Zelfs een met veel bombarie uitgevoerde arrestatie maakt zoveel indruk, dat er in de file over niets anders meer wordt geleuterd dan dankbaarheid wegens zoveel veiligheid.

En dat we trots zijn op de Gestapo in het blauw en de oppercommandant ter zee en in de lucht, Zijne Overbodigheid Zelve. En maar graaien en maar paaien.

Komt tijd komt raad, zei Opa al.

Carin Pondman / ABC Flash Point Development News 2018.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments