Op de verzoek van de falende regering op Curacao worden nu officieel militairen ingezet om de zogenaamde openbare orde te handhaven en vitale NL’se objecten te beveiligen.

De NL’se Defensie in het Caribische gebied voert hierbij haar 3de taak uit, na ook het beschermen van de landsgrenzen en de doorvoer van drugs en goud uit de omgeving te waarborgen. Venezuela krijgt overal de schuld van?

Het volk is in opstand gekomen nadat er jarenlang een schrikbewind gevoerd werd, waardoor de werkeloosheid tot 60% steeg, door onder andere de relatie met buurland Venezuela te verbreken en de raffinaderij voor $1 aan een ander te schenken die zijn contract nooit zal naleven.

https://i0.wp.com/curacao.nu/wp-content/uploads/2019/11/BEA_MOEDT_8631-768x510.jpg?resize=696%2C462&ssl=1

Deze Koninklijke relatie werd reeds in eerder ingezet om de faillissementen bij DAF en Fokker in NL af te wikkelen. De gevolgen voor de maatschappij zijn dan niet voor de rekening van Klesch, waarvoor fl.31 miljoen aan consultants kosten werd besteedt om deze zwendelaar te vinden?

Het fluwelen contract om de raffinaderij over te nemen loopt op 30 juni af, maar omdat de RdK nog niet klaar is met het afvloeien van het personeel van de ISLA, wordt dit nu maar (zonder enige vorm van overleg) tot 31 december 2020 verlengt?

De voormalige werkgever van de ISLA, bleef in 2019 wel alle salarissen doorbetalen aan de werknemers, en dit allemaal ondanks het beslag en verbod op produktie en export van olie produkten?

De NL’se media proberen aaneenhoudend de polieke partij van de al opgesloten heer Schotte in verband te brengen met de revolutie, maar deze heeft zelfstandig voldoende kennis van zaken opgedaan om zich hier niet in deze beerput te laten mengen.

Nu is de bom toch gebarsten en wenst het volk het aftreden van de minister president. Hij weigert om naar de stem van het volk te luisteren, en blijft maar liegen om de rovende achterban in te dekken? Dit mond nu uit in massale protesten.

Maar daar had de kwartiermakers uit Den Haag al jaren rekening mee gehouden, door onder andere een dozijn (*12) aan gewapende diensten op Curacao te verzamelen om deze revolutie eventueel met militair geweld te kunnen blijven onderdrukken.

Tegelijkertijd is de huidige stuurman van dit project een militair opgeleide kornuit. Beter bekend als meneer Knops. Deze zal van nu af aan met de hulp van militairen Curacao blijven onderdrukken. Want NL komt de boel redden, maakt daar geen vergissing in.

De SKS, KPC, RST, Marine, Landmacht, Mariniers, VKC, Atrako Team, Marechaussee, FOL, DEA en BAB (*12) zullen hun uiterste best moeten doen om het dictatoriale bewind te blijven ondersteunen. Het Hof van Justitie houdt dan wel een oogje in het zeil?

Door privatisering werden vele landseigendommen afhandig gemaakt, waarbij vijandige entiteiten willekeurig en zonder pardon grote belastingvrije winsten mochten overboeken naar hun buitenlandse rekeningen.

De opstand op Curacao zal nu hoe dan ook onderdrukt moeten worden, want er is een hele belangerijke missie op handen, waarbij vele oorlogsschepen tussen de ABC eilanden en de kust van Venezuela rond dobberen, om een Amerikaanse invasie te ondersteunen.

Intussen worden vele Amerikaanse militairen met vliegtuigen ingevlogen, terwijl er een luchtbrug verbod geld voor vluchten tussen de VS en Curacao? De stem van het volk wordt weggewist, met het bedienen van de veiligheid als excuus

Nu wordt op verzoek van de onbetrouwbare regering op Curacao militairen in te zetten op straat. Dit werd dan gedaan in verband met de grote hoeveelheid aan openbare orde verstoringen die de afgelopen dagen hebben plaats gevonden.

Het Dempen van de Put / ABC Flash Point Invasion News 2020.

4.9 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Beka Valley
Beka Valley
Guest
27-06-20 00:42

Ze zijn er al jaren op voorbereid. Inside job dus?

XTC
XTC
Guest
Reply to  baronmaya
07-11-20 01:44

Worden al vliegvelden en FEMA kampen gebouwd om van de oppositie af te komen?

Superstar
Superstar
Guest
Reply to  baronmaya
29-03-21 00:23

Zionisme is een kunstmatig geïmplementeerd bewustzijn vanuit de filosofie One World Order (no individual choice) en laat zien dat ze de antichrist is……genocide en haat jegens het Russische volk, die in geestelijke zin gefundeerd is op het Christendom. De kerk van Rome is door de aflaat gecorrumpeerd aan de gedachte van One World Order en is een dependance van de Farizeeën, die de leer van Christus koste wat kost wil stoppen…….Synagoge of kerk…in de grond een leerhuis……waar de leer van de antichrist naar binnen is geslopen…….Schule….sjoel van Satan…….Pasen en het offerfeest van het Lam…..de klokkenluider, boodschapper, die geen gehoor vindt… Read more »

Bob Barker
Bob Barker
Guest
Reply to  baronmaya
18-11-21 12:06

Op Saba werd onlangs de eerste stap gezet naar een Apartheids Staat, met extreme bevoegdheden voor de gezaghebbers daar?

No Dice
No Dice
Guest
Reply to  Beka Valley
07-02-21 20:37
Sun Valley
Sun Valley
Guest
27-06-20 02:42

Waarom moest de politie commissaris zijn ontslag indienen en deed Rhuggenaath dat niet? Sambo moest dus zijn baan opgeven omdat de PAR niks doet aan de werkelossheid en armoede op het eiland?

Bolshevik Jew
Bolshevik Jew
Guest
Reply to  baronmaya
29-06-20 12:59

Het volk opzettelijk naar de rand van de afgrond duwen?

Crippling Creeps
Crippling Creeps
Guest
27-06-20 14:43

Intussen lekker voorbereiden op een oorlog in Venezuela?

Crippling Creeps
Crippling Creeps
Guest
28-06-20 13:52

Militairen die al jaren gereed stonden worden ingezet om de democratie en de wensen van het volk nog verder te ondermijnen. Want de regering moet opstappen, omdat 60% werkeloosheid absoluut onacceptabel is.

Last edited 1 year ago by baronmaya
Wiels
Wiels
Guest
28-06-20 18:55

Ik zag net een programma op de NPO, waarbij Venezuela en het Corona effect de schuld kregen van de crisis op Curacao? Als we niet de feiten op een rijtje krijgen komen er ook geen oplossingen meer? Het toerisme moet niet alleen bijdragen aan de economie, maar ook aan de welvaart, dus geen discriminerende belasting voordelen meer. Ook de verhuurders van vakantie woningen met een inkomen van 100.000 euro, moeten stellig worden aangepakt, want die betalen helemaal nada, nul komma nul aan belasting. En dat gebeurt dus duidelijk nog niet, met een werkeloosheid van minstens 50%, waarbij de helft van… Read more »

Last edited 1 year ago by baronmaya
Bolshevik Jew
Bolshevik Jew
Guest
29-06-20 12:56

Hoe is het mogelijk, dat een bindend advies orgaan geen eind verantwoordig draagt en zo de geldstromen manipuleert teneinde corruptie en armoede in de hand te drijven?

Khazarian Jew
Khazarian Jew
Guest
03-07-20 02:09

Kennis het privilege geven om het volk te leiden, in plaats van de handelaar.

Sephardic Jew
Sephardic Jew
Guest
03-07-20 02:10

Ander stelsel, om dezelfde poppetjes aan de macht te houden is een voorstel van de poppetjes……..Je hebt niets te kiezen, zolang zij dicteren……hoe je het kiesstelsel ook maar vorm wilt geven…….De politiek is gewoon het handels agentschap van de multinationals, met hun centrale factor, de BANK, die al de touwtjes in handen heeft en niet wil stoppen met woeker op mens plant en dier………Vormverandering is puur cosmetisch en nooit wezenlijk, zolang de slagers hun eigen vlees mogen keuren en je doorlopend een voedselvergiftiging bezorgen.

Fake Jew
Guest
06-07-20 16:42

De politiek is gewoon het handels agentschap van de multinationals, met hun centrale factor, de BANK, die al de touwtjes in handen heeft en niet wil stoppen met woeker op mens plant en dier………Vormverandering is puur cosmetisch en nooit wezenlijk, zolang de slagers hun eigen vlees mogen keuren en je doorlopend een voedselvergiftiging bezorgen.

Shaka Zulu
Shaka Zulu
Guest
11-07-20 01:13

Autonomie op de schop met al die consensus rijkswetten. Buitenlandse betrekkingen afgepakt, defensie onnodig al 75 jaar geen oorlog meer, openbaar ministerie, politie en het Cft, allen om het volk te onderdrukken tijdens de inpik periode?

XTC
XTC
Guest
07-11-20 03:43

Er wordt momenteel een militair vliegveld aangelegd op de lokatie van Koraal Tabak. Verder komt er een FEMA kamp op Wacawa om de oppositie te laten vernietigen?

Don Chien
Don Chien
Guest
Reply to  XTC
07-11-20 10:56

Mara bo fa numa?

No Dice
No Dice
Guest
07-02-21 20:36