Op 9 April informeerde Minister Bijleveld-Schouten van Defensie het parlement per brief, dat het grootste Nederlandse oorlogsschip, de LNHMS Karel Doorman naar de Zuid-Caribische Zee afvaart, “om er te helpen met de strijd tegen Corona”.

Dit is gecoördineerd met andere NATO landen zoals Frankrijk en Engeland, die ook hun amfibie-aanvalsschepen erheen sturen. Op de brief aan de tweedekamer [PDF] zijn tot nu toe nog geen kritische reacties van de volksvertegenwoordigers gekomen.

Op Curaçao werden door FLOW (van de Familie Kooyman) alle Venezolaanse TV-zenders verwijderd bij TDS, zodat alleen nog de anti-propaganda campagne van de NL’se media het volk bereiken?

Het amfibie-aanval & support-schip LNHMS Karel Doorman is vanuit den Helder naar de zuid-Caribische Zee vertrokken om daar vanaf 24 april voor 3 maanden of desgewenst langer de strijd te ondersteunen tegen . . . . . . . ‘Corona-Virus’.

De state-of-the-art kanonnen van de LNHMS Karel Doorman kunnen 200 projectielen per minuut afvuren. Uit de amfibie-laadklep kan in korte tijd een 2 kilometer lange rij voertuigen aan land gezet worden.

Meerder grote leger-helicopters kunnen tegelijkertijd op het dek landen en van munitie voorzien worden. Vanuit de enorm grote voorraadtanks kunnen schepen en helicopters bijgetankt worden.

Op 30 maart in nacht was een Colombiaans Passagiersschip met de naam ‘Resolute’ en varend onder de Portugese vlag, de wateren van Venezuela binnengedrongen, heeft er opzettelijk een schip van de Venezolaanse kustwacht geramd, en is naar een haven in Curaçao gevlucht, zogenaamd om er te bunkeren.

Ze gaven geen gehoor aan de noodsignalen van het geramde en zinkende schip van de kustwacht, hetgeen zonder twijfel een misdrijf is.

Het passagiersschip Resolute ligt nog steeds in de haven van Curaçao. De autoriteiten van Curaçao hebben op het verzoek van de Venezolaanse regering om onderzoek en opheldering niet gereageerd.

De Nederlandse regering heeft dit verzoek formeel gesteund, maar het lijkt absurd te veronderstellen dat zij erover geen overleg heeft gehad. Voor militair- en buitenland beleid is de Nederlandse regering volledig verantwoordelijk.

Op 1 april besluit de VS om de war-on-Venezuela in de Caribische zee op te voeren, door er enkele marineschepen te laten patrouilleren. Uiteraard zullen die van de marine-faciliteiten van Curaçao gebruik maken.

Eventuele maatregelen van Curaçao tegen verspreiding van het Sars-Cov-19 virus door VS-troepen zullen zijn strijdig met de SoFA zijn, en zullen niet opgevolgd worden. Dit is levensbedreigend voor onze landgenoten op de ABC eilanden.

Britse, Franse en NL’se militairen werken samen met de voorbereiding in de strijd tegen Venezuela. Dat was onlangs goed zichtbaar toen de Karel Doorman, RFA Argus en de FS Dixmude zij aan zij voeren langs de territoriale kust wateren van Venezuela.

Openbaararchief.nl / ABC Flash Point News 2020.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nassau
Nassau
Guest
27-04-20 01:02

De regering op Curaçao heeft niets te vertellen over Defensie en Buitenlandse Zaken, de militaire invasie van Venezuela zal via de ABC eilanden gaan verlopen. Ook de gewonde militairen worden straks in de direkte regio verzorgd.

John
John
Guest
27-04-20 01:09

Hoe is het mogelijk dat wij als Curacao: Gevangen gehouden worden Plaatdagen hebben Verboden in zee te zwemmen (uitgezonderd de 3 uren in 2 dagen) Als slaven 2 meter van elkaar moeten blijven We niet naar onze eigen familieleden / kinderen mogen gaan DAG en NACHT gevangengehouden worden in onze huizen enz.enz. En de eilanden van het Nederlands deel de volle vrijheid hebben buiten dat er alleen geen samenscholing mag zijn ondanks daar ook covid-19 heerst? Praten we hier over een ander Covid-19 virus of praten we over machtsmisbruik? WANNEER KOMEN WE HIER IN OPSTAND EN LATEN WE ONZE INTERNATIONALE… Read more »

Blue Bayou
Blue Bayou
Guest
03-05-20 21:33

Het mond kapje dood maken van de mens wordt uitgebeeld en is de grootste aanslag op de menselijke geest, doordat haar wordt verboden de leugen bloot te leggen en verplicht in een leugen te leven…Sinterklaas is dood, maar dat mag je niet zeggen, je wordt verplicht te geloven in de man die je gehoorzaamheid gebiedt anders wordt je geconfronteerd met de roede.

Fungus
Fungus
Guest
03-05-20 21:51

Dit is waar de overheid op aanstuurt, een politiestaat waar de agent in de straat “a license to kill” krijgt, wanneer het om het hersen virus corona gaat. Een niet bewezen stelling, die de overheid hanteert, om de volledige controle over het volk te houden….Hiermee heeft ze niet alleen het monopoly op geweld, maar ook het monopoly op terreur.

Bingo
Bingo
Guest
11-05-20 23:37

https://www.bondoverheidszaken.nl/Persberichten.html —> De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een actie gestart om de Nederlandse ‘lockdown’ te stoppen. De coronamaatregelen van Mark Rutte en consorten gaan ongekend ver, terwijl een feitelijke grondslag voor die maatregelen ontbreekt. ‘We worden zonder goede reden met z’n allen in een diepe recessie geduwd. Dit kan écht niet

Washington DC
Reply to  baronmaya
21-09-20 05:37

Met Grapperhaus in de gelederen kan men van alles en nog wat verwachten?