De PAR regering laat Curacao prostitueren zoals dat door Den Haag wordt opgelegd. Publieke eigendommen worden geprivatiseerd, waarbij belasting-ontwijkende en ontduikende entiteiten miljarden opstrijken.

Volksverradende politici steken hun zakken vol en de centrale bank deelt de buit met buitenlandse ondernemingen.

Al publieke gelden worden aangewend om de toerisme sector te faciliteren, maar toch heeft Curacao te kampen met enorme budget tekorten, onder toezicht van het Cft.

Je kan geen geld blijven steken in de toerisme industrie als de rendements problemen niet opgelost worden.

Met no return on investment wordt publiek geld uitgedeeld aan derden door de PAR coalities. Rhuggenaath moet nu het karwei afmaken door Curacao verder in de schulden duwen.

Over de beloftes voor duurzame ontwikkeling is Barendregt helder: ‘Dat is slechts een verhaaltje. De wegen en havens brengen alleen maar problemen naar dit gebied. Mensen verliezen hun land en hun cultuur in ruil voor structurele armoede.

De rijkdom trekt aan hen voorbij, maar blijft niet hangen. Van de winsten zien we hier niets meer terug.

De bevolking trekt dus aan het korste einde, en mag de biezen pakken en genieten van de KLM deportatie vluchten richting Amsterdam.

Inkomsten uit arbeid, zoals de lonen, pensioenen en salarissen worden nauwelijks geindexeerd, waarbij de lokalen bevolking kort bij kas komt te zitten.

Als klap op de vuurpeil, komen belasting ontwijkende speculanten de OG markt opdrijven, met als doel de levenstandaard nog verder omhoog te drukken.

• Ontwrichting van de samenleving vanwege de grote instroom van buitenstaanders;

• Negatieve gevolgen voor de inheemse bevolking door verlies van land en inkomen;

• Corruptie, afpersing, omkoping, vervalsing documentatie en intransparantie;

• Illegale houtkap en ontbossing conserveringsgebieden bij Jan Thiel;

• Milieuverontreiniging. Dit kan leiden tot een vernietiging van de huidige visstand;

Duurdere woningen betekent in de praktijk, hogere verzekeringen en grondbelastingen, waardoor het voor de lokalen onbetaalbaar wordt gemaakt.

Het Statuut van 10-10-10 maakte al deze handelingen mogelijk, waarvoor het uitgeperste volk er een Feestdag terug verdiende?

 

https://i0.wp.com/www.naarcuracao.com/wp-content/uploads/2013/03/KLM-TUI-Curacao-1200.jpg?w=696&ssl=1

Alle reizen worden in het buitenland geboekt en betaald, zodat er amper nog OB aan de strijkstok blijft hangen. Omkoperij en corruptie liggen dele ten grondslag van deze kapitalistische handelswijze.

De inkomsten van een werkeloze voor 14 dagen overleven staat tegenwoordig gelijk aan een avondje uiteten voor de bezettende krachten.

De mensenhandel zorgt er wel voor dat er goedkope arbeidskrachten als gastarbeiders kunnen worden aangeboden, ten koste van de lokale werkgelegenheid.

De prostitutie, horeca, goknetwerken boeren hier allemaal goed mee, terwijl de NL’se OG ondernemers de hoogste inkomsten derven. Zij verhuren hun bemachtigde villa’s aan landgenoten en betalen daar nul procent belasting over.

Curacao werd zo verkocht aan hoerenlopers, drugs- en alcohol verslaafden die stoer rondrijden in hun bolide’s ten koste van de lokale armoede in de samenleving.

Zolang het er maar mooi uitziet, doet de nep media wel de rest, zodat Rhuggenaath en de zijnen daar niet op aangekeken worden. De oppositie wordt omgelegd en/of opgesloten door middel van nep-processen die de bezetting en rekolonisatie dienen.

Een dozijn met gewapende diensten moeten de orde en veiligheid voor de bezetters waarborgen, zodat de buit veilig gesteld kan worden.

De Narco Staat der Nederlanden verdoezeld aan basis inkomsten met behulp van zakelijke constructies die de oplichters van huisuit dienen.

Met een opstand zal niets verbeteren, omdat NL dan gewoon militairen tegen het volk inzet, zoals eerder het geval was bij St.Eustatius.

Veni, Vidi, Vici / ABC Flash Point News 2019.

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments