Prinses Beatrix bezoekt van 25 tot en met 28 november Curaçao. Het bezoek staat in het teken van 25 jaar samenwerking tussen natuurorganisaties binnen de Dutch Caribbean Nature Alliance.

De activiteiten omarmen de door Den Haag aangewezen sociaal-maatschappelijke organisaties en de impact van de Corona maatregelen op het eiland. Gastvrouw van het bezoek is vanzelfsprekend de Gouverneur van Curaçao, mevrouw Lucille George-Wout.

https://i0.wp.com/whatscookingincuracao.com/wp-content/uploads/2019/11/tourism-post.jpg?w=696&ssl=1

De luctratieve handel in mensen geniet prioriteit in de huidige koninkrijks opvattingen. De eilanden worden nagenoeg kompleet bezocht door toeristen en andere bezetters, terwijl goedkope illegalen de betrokken aangewezen bedrijfskassen moeten spekken.

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat enkele natuurorganisaties op de zes eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk de samenwerking zijn aangegaan voor natuurbeheer, duurzame fondsenwerving, natuureducatie en kennisuitwisseling.

Dit heeft later vorm gekregen in de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) waarvan prinses Beatrix beschermvrouwe is.

https://i0.wp.com/dxnews.com/upload/images/pj6ai5p-saba-tourist.jpg?w=696&ssl=1

Vrijdag 26 november, 2021 is Beatrix bij de conventie van DCNA over de toekomst van het samenwerkingsverband waarin ook de visie van jongeren op natuurbeheer wordt gepresenteerd.

Het programma van Prinses Beatrix bestaat verder uit werkbezoeken over natuurbeheer en natuureducatie. De stichting Carmabi is namens Curaçao partner van DCNA.

Prinses Beatrix volgt een natuurles aan schoolkinderen en is aanwezig bij het uitzetten van een flamingo die hersteld is na opname in een dierenkliniek.

https://i0.wp.com/curacaochronicle.com/wp-content/uploads/2018/07/IMGAmbassadeurVS2.jpg?w=696

In de laboratoria van Carmabi krijgt zij uitleg over het kweken van koraallarven om de groei van nieuw koraal te stimuleren. Aansluitend heropent de prinses het onderwaterpark van Carmabi en bezoekt zij in Willemstad een mangrovepark in oprichting.

Tot slot bezoekt de prinses een kunstproject op resort Blauwbaai waar werken van lokale kunstenaars op diverse plekken in de zogenaamde beeldentuin permanent tentoongesteld worden.

DCNA bestaat verder uit de volgende natuurorganisaties: Aruba National Park Foundation (FPNA), Nature Foundation Sint Maarten, Saba Conservation Foundation (SCF), Sint Eustatius National Parks Foundation (Stenapa) en Stichting Nationale Parken Bonaire (Stinapa Bonaire).

Koninkrijk.Nu / ABC Flash Point Development News 2021.

4.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Domino
Domino
Member
20-11-21 19:24

Zo wordt er achter de schermen aan de touwtjes getrokken. Onder de misleiding van democratie, worden NGO’s en rovende en/of andere beleids makende entiteiten, zoals instituten naar voren geschoven om een ander doel te dienen dan dat men voor ogen houdt?

LGBT
LGBT
Member
21-11-21 02:03

Holiday Wars is what the Caribbean is like?

Kaka
Member
Reply to  LGBT
21-11-21 17:05

Indeed wars over confiscating beaches, travel deals and residential areas to promote mass tourism, which delivered no return on investment over the past 20 years?

Ipso-Factoid
Member
Reply to  Kaka
25-11-21 11:51

Exactly, promoted by the mainstream media and the evil Zionist institutions?

OM-NL
Member
20-01-22 23:30

Engel maakt zich volgens de ruim 22.500 ondertekenaars van de massa-aangifte al maanden schuldig aan opruiing, verspreiding van medische desinformatie, oplichting en uitingen met een terroristisch oogmerk.

OM-NL
Member
Reply to  OM-NL
20-01-22 23:31

Het Openbaar Ministerie laat een eenheid van de politie nu onderzoek doen naar mogelijk strafbare feiten die door Engel zouden zijn gepleegd. Dit onderzoek staat onder leiding van de officier van justitie. Die bepaalt uiteindelijk of het OM een strafrechtelijke vervolging tegen Engel gaat instellen. ,,Het is niet één persoon die de aangifte heeft ondertekend maar heel veel mensen. Dat geeft aan dat het leeft in de maatschappij, dus daar houden wij rekening mee”, zei persofficier Daniëlle van Zetten eerder.

OM-NL
Member
Reply to  OM-NL
20-01-22 23:31

Met zijn uitlatingen jaagt Engel een deel van de bevolking angst aan voor het beleid van de overheid en het vaccinatiebeleid, vindt Dikkeboom. ‘Engel voedt een klimaat van onveiligheid, waarbij hij de Nederlandse staat afschildert als een dictatuur (regime)’, zo valt te lezen in de aangifte. Door zijn systematische oproep het beleid van de overheid te negeren en te saboteren en herhaaldelijk te beweren dat bewindslieden strafbaar zijn en veroordeeld dienen te worden, zorgt Engel ‘voor ontwrichting van de politieke en sociale structuren in Nederland’.

Willem Engel
Member
Reply to  OM-NL
20-01-22 23:32

Volgens Engel was de aangifte niet gebaseerd op feiten en daarmee vals. ,,Ik probeer het debat scherp te voeren, maar ga nooit over de lijn.” De coronascepticus deed op zijn beurt aangifte tegen Dikkeboom wegens smaad en laster, stalking en wegens het doen van een valse aangifte

Willem Engel
Member
Reply to  Willem Engel
20-01-22 23:32

De Viruswaarheid-voorman beriep zich op de vrijheid van meningsuiting. ‘Ik heb mijn eigen gedachtegoed over de huidige maatschappij waarin wij momenteel verkeren. Ik mag hier mijn eigen gedachte en denkwijze over hebben. Ik doe hier niemand kwaad mee en ik zet niemand aan tot haat’, stelt hij in de aangifte.