In 1946 liet het nep koningshuis (eigenaar en groot aandeelhouder van vele multinationals) samen met de acteurs van onze zogenaamde kabinet dingen in de wet veranderen.

Terwijl ze door het het hoogverraad en landverraad van zichzelf 0.0 inspraak meer hadden, en onder artikel 114 van de grondwet verwijzende naar het oorlogsrecht zouden ze onherroepelijk ter dood veroordeeld worden.

https://i0.wp.com/i.pinimg.com/originals/ac/ba/e2/acbae223e7775e30882c02c1ad969868.jpg?resize=696%2C543&ssl=1

In 1946 net na de staatsgreep van het nep koningshuis, werden mannen vrouwen en kinderen, burgers en personen in de wet, in hun opdracht opgenomen.

Burgers en personen zijn dode identiteiten van de mens zonder rechten in vrijheid.

Een mens tegen zijn vrije wil in het burgerrecht plaatsen = slavernij artikel 273f en artikel 274 wetboek van strafrecht = 12 jaar cel.

Een mens tegen zijn vrije wil in het burgerrecht dwingen = dwangslavernij artikel 4 lid1b en lid2c wet internationale misdrijven = levenslang met een maximum van 30 jaar cel. En onder het oorlogsrecht de doodstraf.

In 1980 toen Beatrix aantrede als koningin/ directeur van het bedrijf festung Holland, toen liet het nep koningshuis en de acteurs van het zogenaamde kabinet nog een keer de wet veranderen, anders kon Beatrix niet koningin/directeur worden, dit door het hoogverraad en landverraad van die familie op 13 mei 1940.

In 1983 werd werd Beatrix op papier koningin /directeur van het bedrijf festung Holland.

Dit nadat artikel 21 van de grondwet weggepoetst was in 1983, verwijzend naar het hoogverraad en landverraad van de familie von Amsberg/van Buren.

Ook moest artikel 114 van de grondwet weg gepoetst worden in 1983, want de familie von Amsberg /van Buren en het voltallige kabinet kon onder het oorlogsrecht nog ter dood veroordeeld worden voor hoogverraad en landverraad genocide massamoord en misdaden tegen de mensheid.

Ook lieten ze artikel 120 van de grondwet in 1983 toevoegen want met dat artikelen zaten ze veilig en konden ongelimiteerd misdaden plegen zonder er ooit voor gestraft te worden.

Wie de echte geschiedenis niet kende zal de toekomst ook nooit begrijpen!

We worden bespeelt, belazerd en in dwang slavernij gehouden, en er word angst haat en verdeeldheid gecreëerd om de wereld bevolking te kunnen onderdrukken onder het mom van veiligheid in het belang van de multinationals.

Leed is de meest winstgevende industrie ter wereld in het belang van de multinationals van het nep koningshuis.

  • Geef het volk een bezigheid en ze vergeten alles en/of
  • Geef het volk het idee dat ze een keuze hebben en je houd ze rustig.

 

Marcel de Vriesema / ABC Flash Point News 2019.

4.8 6 votes
Article Rating
Previous articleUS regime wants Defenders of Socialist Democracy out of Venezuela
Next articleChina’s high-speed rail breakthrough
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Talmud
Talmud
Member
15-06-20 20:50

Roven en Plunderen werd in de wet verankerd, als zaken doen en handel drijven (met andermans eigendommen).

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
Reply to  Talmud
13-12-20 13:33

Omdat de kolonies leeg geplunderd werden, en de elite wel winst moet blijven maken, wordt nu het eigen volk beroofd?

Gio Con
Gio Con
Member
20-02-21 11:46

Gebeurt al 200 jaar, terwijl de media de zaken om blijft draaien en de graaiers de lucht in prijst voor hun nobel gedrag?