Voor veel mensen is het nog steeds te hoog gegrepen om met respect te praten maar niet getreurd vandaar deze algemene reactie voor de hatertjes en het overige volk wat de boodschap niet begrijpt.

Dat het verhaal ‘dramatisch’ overkomt is het gebrek van de lezer. Het verhaal wordt geboden op een manier om de werkelijkheid te projecteren naar woorden zodat mensen zich in de situatie kunnen inleven, niet in míjn situatie maar in dé situatie. Iedereen is vrij om daar een mening over te hebben, welke mening dan ook, ik respecteer ze allemaal.

Mensen die persoonlijk worden echter, zijn juist het probleem van deze samenleving want die kunnen hun gedachtengoed niet fatsoenlijk onderbouwen met sterke argumenten. Dit zijn vaak ook de mensen die real-life met een grote boog om mij heen zouden lopen, eigenlijk vooral zielig te noemen om persoonlijk te oordelen over iemand die je niet kent.

Ik zal mij dan bij deze even voorstellen, ik noem mijn zelf voor-namelijk Don Maarten omdat mijn achternaam mij een persoon maakt en ik toch echt een mens van vlees en bloed ben. Als je niet begrijpt wat ik net zeg sta je al 1-0 achter want daaruit blijkt dat je niet op de hoogte bent van wat er speelt.

Ik ben een voorvechter van vrijheid en vrijheid van meningsuiting voor iedereen, ook de mensen die die vrijheid gebruiken om ander te beledigen omdat belediging een subjectieve ervaring is en het dus pas een belediging is wanneer jij het jezelf aantrekt. Ik voel mij trouwens op geen enkele manier beledigt (voordat ik dat gemekker als reactie krijg) maar ik wil graag nader verklaren waarom ik van mening ben dat contant geld ontzettend belangrijk is voor een laatste stukje vrijheid wat ons nog rest.

Elke keer dat jij pint met je pinpas staat dat “voor eeuwig” geregistreerd. Iedere cent die jij uitgeeft is volledig te herleiden, en dat is nog niet eens het ergste. De rekening waar jij “jouw geld op hebt staan” is niet van jou maar van de bank en jij bent slechts de rekening houder als PERSOON.

Check je bankpasje even en zie daar dat jouw naam in HOOFDLETTERS geschreven staat. Voor de duidelijkheid dat ben jij niet, dat is de persoon die ze van jou gemaakt hebben middels je geboorte akte. Wil je hier meer over weten? Check mijn pagina.

Welnu, jij hebt dus helemaal geen geld, er staan digitaal getallen geschreven die NIET bestaan op een bankrekening die NIET van jou is maar waar jij slecht rekening-HOUDER van bent. Wanneer de bank zegt: meneer/mevrouw ACHTERNAAM u mag niet bij uw geld (en dat kan ten alle tijde) om welke reden dan ook dan heb jij gewoon een probleem, en daar heeft de bank zogezegd ‘schijt aan’.

Dat is het eerste stukje wat je moet begrijpen voordat je reageert. Ik kan er nog dieper op in gaan dat geld waardeloze papiertjes zijn maar dat is nu niet relevant we hebben er nu eenmaal mee te maken.

Goed, om terug te komen op winkels/personeel/overvallen/criminaliteit en allerlei andere droogredenen die men verzint om de een of andere reden ofwel de Koninklijke Shell te verdedigen of hun voorliefde voor het plastic pasje (wat eigendom van de bank is, het staat er zelfs op) te willen verdedigen, het maakt mij allemaal verder weinig uit. De feiten zijn:

1. een overval of iets dergelijks is ALTIJD een risico wanneer je een winkel hebt en hoe erg dat ook is, wanneer je dat risico niet wil lopen moet je geen winkel beginnen of er niet gaan werken. Als er geen contant geld is pakken ze gewoon de producten, producten ook maar weghalen dan?
2. Dat er een stijging is in het aantal overvallen heeft niets met contant geld te maken maar met een beleid wat onze regering willens en wetens voert waardoor naast de “economie” ook de armoede groeit. Ik zeg er direct bij: het is nooit een reden om andere mensen wat aan te doen ik geef alleen aan waar het probleem zit.
3. Wanneer contant geld verdwijnt heeft de nu al zo machtige bank nóg meer macht over jou want ze kunnen vragen wat ze willen voor transacties, sparen, negatieve rente, enz enz omdat je VOLLEDIG afhankelijk bent van een maffiakartel: De Centrale Bank.
4. Het argument dat je door camera’s die in winkels hangen sowieso al niet anoniem bent ben ik het gedeeltelijk mee eens wat ik ben zwaar tegen al die camera’s overal maar ik snap heel goed dat juist voor de veiligheid van het personeel dit belangrijk is en beeldmateriaal en privacy wetgeving heeft in eerste instantie niets te maken met pinnen. Juist omdat je waar je ook gaat gefilmd wordt heb ik het ook heel duidelijk over het láátste restje privacy/vrijheid.
5. Als de stekker eruit getrokken wordt of simpelweg de stroom uitvalt, heeft niemand meer iets tastbaars en zijn alle cijfertjes die je dacht te bezitten spontaan verdwenen.

Nu kan ik nog een hele berg punten aan de lijst toevoegen maar ik ga er vanuit dat de meeste schreeuwtypes alleen de eerste 3 woorden lezen omdat deze de moeite toch niet nemen de zaken te gaan zien zoals ze zijn, schreeuwen is makkelijk en nadenken niet.

Ik verdiep mij al een aantal jaar in het monetaire systeem, Fractioneel bankieren, privacy, het systeem, en tegenwoordig voor de wetgeving en pseudo wetgeving en nog een aantal zaken die ik geheel met feiten kan onderbouwen. Discussies ga ik niet uit de weg, discussies kunnen nuttig zijn maar mensen die niet open staan voor feiten willen de waarheid niet horen of zien omdat de illusie comfortabeler is.

Ik kan goed begrijpen dat de gecontroleerde media en allerlei televisie-programma’s geloofwaardiger zijn dan de mening op basis van feiten van een mens zoals ik welke geen (financiële) belangen of andere belangen heeft dan heel simpel: vrede, vrijheid en liefde voor elkaar. Daarom steek ik mijn tijd ook in onderzoek in allerlei belangrijke onderwerpen omtrent de samenleving en scheid ik vooral het kaf van het koren door niet klakkenloos wat loze argumenten te roepen maar probeer ik altijd mijn mening fatsoenlijk te onderbouwen.

Als laatste wil ik toch nog even aangeven dat ik blij ben met de hoeveelheid reacties en wil ik de mensen bedanken voor het delen want we moeten met z’n allen ervoor zorgen dat de mensen die de gevolgen niet (durven) overzien en enkel het gemak van de pinpas zien, gaan inzien dat er meer nadelen dan voordelen zitten aan het digitaliseren van alles en dat elke pin transactie nieuwe een stap richting totalitarisme is.

KRV / ABC Flash Point Society News 2018.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments