Tegenwoordig ondersteunen regeringen wereldwijd per defintie het bedrijfsleven in plaats van als volksvertegenwoordiger op te treden, waarvoor zij verkozen waren.

Met als bliksemafleider werkgelegenheid krijgen zij subsidies, gunstige leningen en publieke eigendommen toegeschoven (privatisering) door de politici, die dan later een goede functie krijgen toebedacht in datzelfde netwerk van bloedzuigers.

Als klap op de vuurpeil moeten ambtenaren straks 25% van hun salaris inleveren om de belasting ontwijkende toeristen fabrieken in stand te houden. Liever het eiland failliet dan het bedrijfsleven de deur te wijzen?

Op regering op Curaçao heeft volgens de wet een zogenaamde status van autonomie, maar in de praktijk bepalen de gasten in Den Haag gewoon het uitvoeringsbeleid.

Met het Cft als (tijdelijke) toezichthouder bepaald Den Haag de financiele koers op het eiland, terwijl buitenlandse zaken en defensie zowieso een Nederlandse aangelegenheid zijn en blijven.

Zo werd op het eiland de HATO luchthaven kado gedaan aan de een Zwitsers bedrijf, waarbij de zogenaamde Curaçao Airport Partners (CAP), de dagelijkse leiding aanvoert op kosten van de belastingbetaler.

Ook mogen zij (CAP Holding) sinds 2019 ineens alle opbrengsten uit de luchthaven belasting (voor onderhoud) opstrijken en dus zomaar toeeigenen?

Verder werd de natuurlijke zeehaven geruimd, waarbij alle Venezolaanse entiteiten (olie raffinaderij en de fruit en groente markt) voorgoed aan de kant geschoven werden door de zittende PAR regering, ondersteund en bijgestaan door een variatie van (militair) gewapende diensten.

https://i0.wp.com/www.mundoportugues.pt/wp-content/uploads/sites/3/2018/07/navio-escola-sagres-em-curacau-1200x793.jpg?resize=696%2C460&ssl=1

De raffinaderij werd voor $1 van de hand gedaan aan een zwendelaar, die de onderdelen en in beslag genomen voorraden ter waarde van $1 miljard mag gaan doorverkopen waarbij alle opbrengsten in de zak van de Kletsch groep (en de betrokken politici) verdwijnen?

Trollen die op de loonlijst staan van deze misdaad netwerken, zullen de ondergang van de ISLA wel ergens anders aan proberen te wijden, des temeer om de handelingen ter kwader trouw te blijven verdoezelen.

Met een hogere olieprijs, kon ISLA gewoon goed geld verdienen. Helaas maakte de sancties van Amerikanen, die ook al de bank tegoeden van de PdVSA onrechtmatig in beslag namen, de raffinaderij en het personeel kapot.

Verder werden alle stranden werden geprivatiseerd aan entiteiten die geen belastingen hoeven af te dragen, om zodoende de winsten te mogen maximaliseren. Voor publieke stranden werden anders ingedeeld.

Zoals op Grote Knip op Banda Abao, daar wordt nu een bus terminal gebouwd om speciaal de toeristen massaal het strand te laten bezetten? Het verhuurders van de ligbedden en parasollen bepalen nu hoe het publieke strand (nu tegen betaling) wordt ingedeeld.

https://i0.wp.com/i.pinimg.com/originals/7f/8e/27/7f8e27e9ea8924bdd53e2496a2e0b0d0.jpg?w=696&ssl=1

No return of investment voor het volk, wat wel alle kosten, zoals de infrastructuur mag betalen voor alle projecten waar toeristen en andere belasting ontwijkende bezetters neerzeilen.

Op deze wijze komt de regering geld ieder jaar tekort en worden op aanwijzing van het Cft de direkte belastingen maar verhoogd. De zeer goedlopende gokindustrie werd zijdelings gelegaliseerd, zonder dat het eiland daar per saldo financieel wijzer van wordt.

Aan indexering van lonen doen de politieke piraten niet, zodat de werkgelegenheid en armoede stijgen, met als gevolg dat het volk met de KLM en TUI gedeporteerd werd naar Amsterdam om een leefbardere toekomst voor hun kinderen op te bouwen.

Veelal vierde rangs welwillende burgers uit Nederland nemen de middenklasse over en/of spelen mooi weer met mogelijkheden van een ander. Kortom de inkomsten van het land worden geroofd en geplunderd door derden die daar binnen een korte tijd heel rijk van mogen worden.

Verder werd er een te duur nieuw ziekenhuis gebouwd voor de pensionado’s om op het eiland neer te strijken en de Nederlandse horeca een paar stuivers toe te stoppen. Ook hier betaald de belastingbetaler alle de kosten om de herkolonisatie te ondersteunen.

Of het ziekenhuis inderdaad nog eigendom van het eiland zal blijven valt nog maar te bezien. Het niet aflossen van leningen kan het Curaçao de das om doen. Over de verdwenen (Ballast Nedam/HNO/Berenshot/OBNA) honderden miljoenen heeft niemand het meer.

Hoeren en snoeren is het eiland eigen, eigenschappen die door de historie heen aangeleerd werden. Daar heeft men hier geen moeite meer mee, of beter gezegd bezwaar tegen?

De SVB zal hierbij de kind van de rekening worden, omdat de hogere kosten van het hospitaal met de behandelings kosten verekend zal worden. Het einde van de verzorgingsstaat is dan voorbij.

Verder zal het toerisme helpen om op een versnelde wijze het corona-virus op de eilanden te laten verspreiden.

De regering zal er waarschijnlijk niets aan doen om de zakenlui die geld aan het cruise toerisme verdienen te blijven verdedigen ten koste van de levenskwaliteit van de lokale bevolking?

Dit noemt men maatschappelijke ontwikkeling, waarbij nep media het verhaal aanvoert. Degene die dit niet waarnemen liggen te slapen of leiden aan een of andere vorm van mentale stoornis. En anders doen zij gewoon vrolijk mee aan de moderne piraten praktijken. Dat kan ook?

Gastarbeiders werken als slaven met verlaagde lonen voor deze rovende netwerken, waarbij de lokale bewoners het nakijken hebben. Politici die deze agenda probeerden tegen te houden werden vermoord, weggewerkt of deden zich via een nep proces in de gevangenis te doen belanden.

Veni, Vedi, Veci / ABC Flash Point News 2020.

4.7 3 votes
Article Rating
Previous articleZombie Apocalypse as Corona-virus fears sweep Italy
Next articleRussia is Defeating the USA in the Middle East Oil Game
Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fata Morgana
Fata Morgana
Member
24-02-20 17:03

De persoon die dit neerzet is gek en moet opgesloten of weggewerkt worden voordat het uit helemaal de hand loopt.

Sham
Sham
Member
Reply to  Fata Morgana
19-04-22 12:06

Tja, nog zo’n despoot, die kolonialisatie en racisme als munitie gebruiken om alles te privatiseren.

Pipo
Pipo
Member
25-02-20 13:58

De waarheid is hard en onbevredigend voor de meeste mensen die dagelijk hard voor anderen moeten werken om te kunnen overleven?

Nassau
Nassau
Member
25-02-20 14:00

Zo snel mogelijk weg met deze volksveraders van huisuit, anders blijft er niks meer van/voor het eiland en haar oorspronkelijke bewoners over in de toekomst?

Banana
Banana
Guest
27-02-20 14:12

Ook Klein Curaçao werd kompleet in beslag genomen door A’damse drugs bendes die toeristen rondvaren om hun handel verder te transporteren. Verleden jaar werd de Mermaid directrice nog dood in haar woning aangetroffen nadat zij 4 maanden was opgesloten in de gevangenis. Zelfmoord was toen de conclusie?

Korruption
Korruption
Guest
27-02-20 14:15

Boase (Van der Valk) bouwde illegaal de zee in en kreeg later de vergunning alsnog toebediend?

Mermaid
Mermaid
Guest
27-02-20 14:17

Het eiland werd omgedoopt tot de speelplaats voor de NL’se maffia en haar kinderen. De kranten draaien het verhaal wel om, en maken daar wat moois van?

Waikiki
Waikiki
Guest
27-02-20 15:03

De terreur wordt aangevoerd door Nazi afgezant Knops?

Wahoo
Wahoo
Member
16-05-20 15:43

TBR

Socialist-Nationalist
Socialist-Nationalist
Member
10-02-22 22:19

Dat is wat regeringen doen, ze treden op als een pseudo corporate entity om volkseigendommen te laten privatiseren en toe te laten eigenen om dan vervolgens met subsidie onbelastbare winst te mogen maken.