De collectieve methoden uit Den Haag nemen steeds kwalijkere vormen aan, nu dat de Nederlandse politici het Eilandgebied Curaçao dwingen om de inkomsten van haar ambtenaren apparaat met maar liefst 25% te verlagen in deze verwarrende Corona tijden.

Een extra lening moet simpelweg gewoon afbetaald worden als deze noodzakelijke hulp niet onder de Rijksverplichtingen valt. Daarom valt het stellen van dit soort rand voorwaarden aan deze noodlening per definitie onder ordinaire afpersing.

Volgens lokale bronnen wordt er door Zionisten een moord voorbereid op een van de regeringleiders op Curacao om vervolgens Venezuela daar van de schuld te geven en een gevaarlijke militaire invasie te rechtvaardigen?

Volgens Rutte maken we moeilijke tijden mee, wat dit soort maatregelen dan kennelijk vanzelfsprekend tot stand mogen brengen. Over de tijdelijke militaire bezetting blijft het onverminderd stil.

Hoe dan ook achte onze lokale leider, Rhuggenaath deze voorwaarden niet realistisch en vind dus ook dat dit soort eisen niets meer met een dergelijke lening te maken hebben.

Verdere steun van NL aan de Caraibische landen binnen het Koninkrijk is nu afhankelijk van afspraken en resultaten schrijft Raymond Knops in een brief van 13 Mei, 2020 aan de RMR (Rijks Minister Raad).

Het gesprek de komende tijd is niet meer vrijblijvend (lees democratisch), aldus de militair opgeleide CDA staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijks relaties. Veiligheid staat voorop. Over wiens veiligheid het dan gaat is niet altijd even duidelijk?

In de volgende Rijksministerraad op 3 Juli, 2020 zal worden getoetst aan de voorwaarden die NL’se regering in Den Haag aan het leningspakket wenst te gaan verbinden.

De NL’se Minister President Mark Rutte, tevens partijdige voorzitter van de RMR in het overleg met Aruba, Curaçao en St.Maarten onderstreepte dat deze eisen in de video gesprek al werden toegelicht.

Volgens Rutte leven we letterlijk en figuurlijk in ongekende tijden. Daarom dat de pensioen hervormingen op St.Maarten en de situatie in de financiele sector van de overheidsbedrijven op Curaçao onvoorwaardelijke transparantie moeten opleveren.

Met deze vorm van lobby, lijkt de toon nu meer en meer te gaan over omkoperij en de daarbij behorende afpersing methoden.

Voor de goede gang van zaken worden volksvertegenwoordigers , zoals Schotte, Jamaloodin en Heiligers opgesloten in gevangenissen, zodat zij niet meer aan het proces kunnen deelnemen?

https://i0.wp.com/pearlfmradio.sx/wordpress/wp-content/uploads/bfi_thumb/Foto-Cft-20190619-6qo1hjgvx61r45d8561rg1ov816hhd3vb6vu6ayvnls.jpg?w=696

Over de afspraken die NL maakt met de eilanden zal het Cft en Aft wel een belangerijke rol blijven spelen? Ook hier is er over autonomie dus geen sprake. Wel nemen de armoede en werkeloosheid (41%) onverminderd toe.

De bevelen die door deze organen worden opgelegd zijn bindend, doch mogen deze bevelhebbers daar niet aansprakelijk voor gesteld worden? Dit alles geeft zeer kwalijk te denken wat er toch met dit soort samenwerking bedoeld wordt.

De koloniale houding nemen steeds meer dictariorale vormen aan. Nederland gebruikt geld als wapen om de bevolking van de Antillen monddood te maken en af te persen. Het breekijzer voor deze machtsovername zijn de belasting ontwijkende toeristen fabrieken.

In de hekele, maar zeer trieste ware realiteit is over de afgelopen jaren de lokale bevolking op Curaçao met minstens 50% afgenomen.

De duizenden eigen woningen bleven leeg achter, omdat de gemanipuleerde onroerend goed markt er geen noemenswaardig geld voor wilde vrijmaken. Dit vormt dus gewoon ook weer een onderdeel van de eenzijdige privatisering.

Zij werden in het deportatie process opgenomen en met de KLM naar NL verkast. De ontstane leegte in de middenklasse werd opgevangen door NL’se burgers met hun goedkopere Latijnse gastarbeiders om goede winsten te boeken.

ABC Flash Point News 2020.

4.3 4 votes
Article Rating
Previous articleEast Asia has done better than the West on Virus Management
Next articleTexas A&M University will assist US Army with building Hyper-sonic Weapons
Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nassau
Nassau
Member
17-05-20 01:41

Afpersing en omkoperij ligt NL al 500 jaar in het vaandel?

Bingo
Bingo
Member
17-05-20 04:33

Het wemelt van de oorlogschepen rond Curaçao en op het land zelf zijn soldaten overal te bekennen? Nederlandse, Franse en Britse amphibie aanvals schepen liggen paraat om de Amerikanen te ondersteunen.

Battleship
Battleship
Member
17-05-20 04:43

Het Venezolaanse Luchtmacht is wel sterk, deze kan niet zomaar verslagen worden. Ook de defensie systemen zijn van Russische makelij en zeer betrouwbaar. De landingsschepen van de Zionisten kunnen gewoon de Venezolaanse kustwateren indringen om hun strijders op een van de vele stranden los te laten, maar de kans van slagen om Caracas te bereiken lijkt ook hier zeer klein.

Loko Loko
Loko Loko
Member
18-05-20 16:55

Ook weer een verdacht ‘passagiers” schip bij de pier in Otrabanda? Zitten waarschijnlijk militairen aan boord?

Allah
Allah
Member
19-05-20 14:03

Cruiseboten worden als tijdekijke militaire basis gebruikt, en de regering maar blijven liegen, en de avondklok aanhouden voor de militaire bewegingen?

Loko Loko
Loko Loko
Member
22-05-20 02:11

Een dag nadat de regering in Willemstad 25% van hun salaris inleverden komt Knops op de bune met de opmerking dat we de autonomie niet aankunnen?

Zionist Swamp
Zionist Swamp
Member
22-05-20 02:13

Alle EU landen krijgen gemiddeld 18 miljard euro toegewezen van de EVB, een bijdrage die niet hoeft te worden terud betaald? NL leent een gedeelte van dat geld ons en vraagt daar dan ook nog rente over??

Pipo
Pipo
Member
24-05-20 19:59

Men moet een burger forum oprichten die dezelfde aantal leden kent als in het Parlement, zodat er meer evenwicht wordt geschapen in/voor de samenleving. Het panel kan worden bijeen geroepen (samengesteld) dmv het versturen van uitnodigingen aan variabele identiteiten. Reacties kunnen dan als eerste stap bericht worden?

BVD
BVD
Member
31-05-20 03:57

Bedrog Verraad Drugs

Who Benefits
Who Benefits
Member
13-02-23 01:30

Pure oplichterij, alles wordt onteigend op Curacao, krijgen daar werkeloosheid en armoede voor terug?