De regering op Curacao heeft uit Den Haag opdracht gekregen om alvast te starten met de voorverkoop van onderdelen en installaties van de grootste olie raffinaderij in het Caraibisch gebied.

In samenwerking met de VS, die de Venezolaanse oliemaatschppij PdVSA helemaal kapot wilt maken, moeten de werkzaamheden van de ISLA zo spoedig mogelijk verder plat gelegd worden, teneinde het eilandgebied zonder bron van inkomsten finaal te laten ontsporen.

ConocoPhilips wist onnodig beslag te leggen op de aktiviteiten van de ISLA waarbij zij zowel de import van ruwe olie als export van produkten wisten te dwarsbomen. Het ligt in de bedoeling om dit zo te houden tot dat de lease overeenkomst van de PdVSA afloopt eind 2019.

Inmiddels hebben de NL’se netwerken er voor gezorgd dat de vakbonden op Curacao in zwaar weer verkeren om een opstand zoals in 1969 te voorkomen. Voor de zekerheid heeft NL, een tiental zwaar bewapende milities op het eiland klaar staan om in te grijpen bij eventuele ongeregeldheden.

Alle publieke eigendommen van het Eilandgebied Curacao worden aan de lopende band geveild en/of geprivatiseerd, zodat externe entiteiten zich daaraan mogen verijken.

Den Haag en samenzwerende netwerken willen de traditie en leefbaarheid van de lokale bevolking de keel af knijpen om zodoende het politieke roer geheel in handen te krijgen. De nep autonomie van 10-10-10 heeft Curacao dus de das omgedaan.

Samen met de zwaarvervuilende toeristen industrie zijn inmiddels de mooiste stranden op en van Curacao in beslag genomen door de specialisten in mensenhandel, die daar veel, vaak belasting vrij, geld aan verdienen.

Inmiddels staan er duizenden woningen leeg op het eiland, en is de verkapte deportatie van de landskinderen richting Amsterdam goed op gang gekomen, dankzij de volks verraders van de PAR. Veel huizen worden nu omgebouwd tot kantoor ruimte, die met hun werkzaamheden de invasie en metamorfose moeten ondersteunen.

De situatie in Venezuela wordt als breekijzer gebruikt voor de NL’se ondernemers om voet aan wal te krijgen. Verder worden lage (Latijnse en Hatiaanse) loonslaven uit de regio ingezet om de winsten voor deze onbekommerde zakenlui aanzienlijk te verhogen.

De minimumlonen zullen bevroren blijven teneinde de kosten van het leven ondraagbaar te maken. Zonder de juiste indexering loopt alles spaak.

De laatste groep lokale landskinderen zullen, met het wegvallen van de werk gelegenheid bij de ISLA, met de moderne vliegende piratenschepen van de KLM en TUI afgevoerd worden naar het kikkerland.

ABC Flash Point Deportatie News 2019.

5 2 votes
Article Rating
Previous articleThe New World Order is Emerging Now
Next articleBolivia Confirms Evo Morales Victory in Presidential Election
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nassau
Nassau
Member
25-02-20 01:01

En zo wordt het eiland aan de duivel verkwanst?

Beware
Guest
23-04-20 18:31

De verkiezingen van 2021 zullen worden uitgesteld, zodat de PAR verder kan blijven regeren over de eigendommen van het volk, en deze te laten privatiseren door bevriende NL’se plunderaars.

APB
APB
Member
03-06-21 19:17

De Isla moet dicht blijven en voorgoed sluiten, daar zal de milieu wetgeving dan eindelijk het laatste zetje afgeven, maar eerst nog effe afrekenen, geschiedt door afpersing en omkoping. Den Haag staat achter deze stellingname, en verwacht zo het eiland verder over te nemen, inclusief de overname van het nieuwe ziekenhuis.