De regering op Curacao heeft uit Den Haag opdracht gekregen om alvast te starten met de voorverkoop van onderdelen en installaties van de grootste olie raffinaderij in het Caraibisch gebied.

In samenwerking met de VS, die de Venezolaanse oliemaatschppij PdVSA helemaal kapot wilt maken, moeten de werkzaamheden van de ISLA zo spoedig mogelijk verder plat gelegd worden, teneinde het eilandgebied zonder bron van inkomsten finaal te laten ontsporen.

ConocoPhilips wist onnodig beslag te leggen op de aktiviteiten van de ISLA, waarbij zowel de import van ruwe olie als export van produkten te dwarsbomen. Het ligt in de bedoeling om dit zo te houden tot dat de lease overeenkomst van de PdVSA afloopt eind 2019.

Inmiddels hebben de NL’se netwerken er voor gezorgd dat de vakbonden op Curacao in zwaar weer verkeren om een opstand zoals in 1969 te voorkomen. Voor de zekerheid heeft NL, een tiental zwaar bewapende milities op het eiland klaar staan om in te grijpen bij eventuele ongeregeldheden.

Alle publieke eigendommen van het Eilandgebied Curacao worden aan de lopende band geveild en/of geprivatiseerd, zodat externe entiteiten zich daaraan mogen verijken.

Den Haag en samenzwerende netwerken willen de traditie en leefbaarheid van de lokale bevolking de keel af knijpen om zodoende het politieke roer geheel in handen te krijgen. De nep autonomie van 10-10-10 heeft Curacao dus de das omgedaan.

Samen met de zwaarvervuilende toeristen industrie zijn inmiddels de mooiste stranden op en van Curacao in beslag genomen door de specialisten in mensenhandel, die daar veel, vaak belasting vrij, geld aan verdienen.

Inmiddels staan er duizenden woningen leeg op het eiland, en is de verkapte deportatie van de landskinderen richting Amsterdam goed op gang gekomen, dankzij de volks verraders van de PAR. Veel huizen worden nu omgebouwd tot kantoor ruimte, die hun werkzaamheden de invasie moeten ondersteunen.

De situatie in Venezuela wordt als breekijzer gebruikt voor de NL’se ondernemers om voet aan wal te krijgen. Verder worden lage (Latijnse en Hatiaanse) loonslaven uit de regio ingezet om de winsten voor deze onbekommerde zakenlui aanzienlijk te verhogen.

De minimumlonen zullen bevroren blijven teneinde de kosten van het leven ondraagbaar te maken. Zonder de juiste indexering loopt alles spaak.

De laatste groep lokale landskinderen zullen met het wegvallen van de werk gelegenheid bij de ISLA, met de moderne vliegende piratenschepen van de KLM en TUI afgevoerd worden naar het kikkerland.

ABC Flash Point Deportatie News 2019.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
Nassau
Guest
Nassau

En zo wordt het eiland aan de duivel verkwanst?