Met het aankondigen van een zogenaamde Noodwet (*uitzonderings toestand) is een militair ondersteunde dictatuur een feit geworden. Het Bolwerk Satanisme kunnen nu willekeurig burgers uitpikken die het bewind in twijfel stellen.

De pers op het eiland geeft Venezuela overal de schuld van, en noemt Maduro een dictator, maar in de realiteit kent het rijkste olie en goud land ter wereld veel meer vrijheden, dan NL op Curacao afsteekt.

Het officiele publicatie blad draagt # 2020-136, genaamd “Lei di Emergencia”. Deze Landsverordening wordt ondertekend door de gouverneur, de minister van justitie en de minister van algemene zaken, gekenmerkt in artikel 38 van de nieuwe wet.

Om de uitzondering toestand uit te roepen moet nog een landsbesluit voorbereid worden, wat dan vervolgens in de Staten behandeld moet worden. Hier is volgens de wet is er dan wel 2/3 van de stemmen nodig om het verder in kracht bij te zetten.

Het parlement wordt verder gedwongen zo snel mogelijk een vergadering te beleggen, zodat de burgers zo snel mogelijk belaagd kunnen worden, waarbij het ontnemen van hun vrijheden voorop staat.

De Minister van Justitie, Girigorie kan nu iedereen aan de schandpaal hangen, omdat Fort Amsterdam, maar ook de rest van het eiland bezet en beschermd wordt door NL’se militairen, die al aan razzia’s zijn begonnen om het volk alvast te waarschuwen.

Curacao kent meer gewapende diensten dan welke andere dictatuur ook op deze wereld. Ieder land kent natuurlijk een eigen politiemacht, douane en immigratie diensten.

Maar op de Antillen houdt Den Haag de eilanden onder duim met militairen en haar eigen politie en vele andere gewapende eenheden zoals de Landmacht, Marechausse, Marine en adminstratrieve Cft, BAB, RST eenheden.

Maar ook de VKC en de Atraco Teams moeten mee doen aan de NL’se hetze. Per slot van rekening heeft Knops een militaire achtergrond, en dat is natuurlijk niet toevallig gebleken.

Met de grootste olievelden op een steenworp afstand, roven NL’se entieiten ook de goud voorraden uit Venezuela vandaan.

Per jaar werd dat geschat op $1 miljard, waar bij het goud met private jets naar HATO werd gekoerst, zodat de KLM de cargo naar de eindbestemming in Amsterdam kon overnemen?

Met hulp van de VS en de DEA houden ze de deur opslot om de drugsbaronnen en hun transport lijndiensten te beschermen. If you ain’t Dutch you ain’t much they say.

Holland controleert 20% van de handels transporten met Zuid Amerika. De VS heeft in vergelijking maar 17% in handen.

De komende jaren zullen al deze maatregelen eindigen in burgelijke chaos en gewapende conflicten, waarbij zogenaamde quarantaine kampen opstanders zullen huisvesten, en martelingen helaas  voorspelbaar zullen zijn.

Campo Alegre zal een van die nog in te richten kampen worden, waarbij de airco’s en tv’s hoogstwaarschijnlijk zullen worden verwijderd om het verblijf verder te motiveren. De gezelschap dames moet men er dan maar bij dromen?

Om aan te tonen dat de politici uit Den Haag met twee maten meten, hoeft men alleen maar vast te stellen dat de zwaar vervuilende hotels uitgezonderd blijven van maatregelen die wel tegen het volk genomen moeten worden.

Hier draait het kennelijk om heel veel weg te sluizen toeristen geld en niet meer om de volks-gezondheid. Het kapitaal op Curacao groeit drie zo keer hard als de economie. Dat zegt genoeg voor degenen die dat willen begrijpen.

Hang ‘m High Out to Dry / ABC Flash Point Invasion News 2020.

4.8 17 votes
Article Rating
Previous articleVenezuela Parliamentary Elections 2020
Next articleEuropean Commission debunks US Sanctions on Nord Stream 2
Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Moonshine
Moonshine
Member
06-12-20 20:48

KLM en TUI mogen militairen en andere bezetters blijven invliegen?

Kostabon
Kostabon
Member
Reply to  Moonshine
07-12-20 02:43

Ook AA zal dat doen, vandaar dat die lucht corridors, onder thet motto van toerisme, open gehouden worden. Omdat lokale politie mensen niet hun eigen volk gaat afslachten, worden Amerikanen (die veel ervaring hebben met het doden van mensen) gebruikt om op Curacao ‘de zaken’ te komen handhaven?

Supertramp
Supertramp
Member
Reply to  Kostabon
08-12-20 20:27

Dit is pas het begin van alle komende ellende, hoe meer er tegen het bewind geschopt wordt, hoe erger de maatregelen tegen de mens gaan worden.

Porcupine Tree
Porcupine Tree
Member
Reply to  Supertramp
09-12-20 01:32

We zitten allemaal in de mangel van de grote geld was machines, waarbij de Canadeze banken een hoofdrol spelen. Geld loopt via Brazilie naar Lebanon en dan weer (MCB/RBC) naar Canada

Betwitched
Betwitched
Member
Reply to  Porcupine Tree
02-01-21 19:39

Amerikanen, NL’ers, Turken en Arabieren delen de buit van de middelen waarmee zij handelen.

Jansen & de Jong
Jansen & de Jong
Member
Reply to  Supertramp
05-02-21 23:03

Door de laatste Corona lening van NL aan Curacao, mogen nu de NL’se Douane en Marechaussee op de eilanden komen opereren?

Betwitched
Betwitched
Member
Reply to  Kostabon
02-01-21 19:34

Het aanleggen van hybride mijnenvelden werden door de kwartiermakers en bijbehorende netwerken al opgezet. HET IS OORLOG OP CURACAO !!

Napoleon
Napoleon
Member
Reply to  Kostabon
16-01-21 00:22

Het is het neoliberafascistiche feodaal systeem waarin de onderlaag in gevangen zit. We leven in een poppenkast, We weten nu al wie de verkiezingen weer gaat winnen. De PAR ?!?

Venomous Favorit List
Venomous Favorit List
Member
Reply to  Kostabon
22-11-22 20:18

Fijn voor de onderdanen?

Tatoo Bob
Tatoo Bob
Member
06-12-20 21:02

Gewoon een ordinaire staatsgreep onder het motto vrijheid en veligheid?

Prins van Oranje
Prins van Oranje
Member
06-12-20 21:06

Niet bepaald inspirerend dit verhaal, maar kan geen leugen ontdekken in het betoog.

Supertramp
Supertramp
Member
Reply to  baronmaya
08-12-20 20:28

Dat zal in 2021 al samesmelten?

Queen
Queen
Member
09-12-20 20:41

Per defintie klopt deze stelling wel, maar dat is niet hoe de gasten die allemaal in het potje roeren het graag willen horen?

Paloma
Paloma
Member
11-12-20 12:18

Het inschakelen van beroepsmoordenaars wordt door de NL’se media gezien als een heldendaad?

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
13-12-20 13:31

En plotseling werd Curacao getroffen door een reeks black outs?

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
13-12-20 23:26

De Amerikanen hebben NL’se militairen nodig om deze in te zetten voor het opereren van de Venezolaanse olievelden, maar NL lijkt vooral geinteresseerd in de goud voorraden van dat land. Verschillende pogingen tot een invasie zijn dit jaar allemaal mislukt.

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
Reply to  Baroc Bordello
13-12-20 23:28

Eerst werd een Portugees-Colombiaans passagier schip met dubbele wand gebruikt in een poging om Venezuela binnen te vallen. Dat schip ramde een Venezolaanse coast guard schip en verstopte zich daarna in haven haven van Willemstad op Curacao !

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
Reply to  Baroc Bordello
13-12-20 23:29

Ook een poging om Maduro met een drone te doden mislukte, terwijl een andere militaire operatie ook de mist in ging. De Amerikaanse beroeps moordenaars bleken te werken in dienst van de VS.

Baroc Bordello
Baroc Bordello
Member
Reply to  Baroc Bordello
13-12-20 23:31

Het meest recente voorval is het neerhalen van de NL’se helicopter die zich in Venezolaanse territoriale wateren bevond. De helicopter werd neergehaald met electronische wapens die het sturen van de NL’se helicopter onmogelijk maakte en storte daarom in de zee.

Napoleon
Napoleon
Member
Reply to  baronmaya
17-01-21 11:47

En worden de Chinezen verboden om geld te lenen aan de samenleving??

Prima Donna
Prima Donna
Member
21-01-21 11:50

This freaking government plays the role of God, without the will to perform any miracles?

Igor
Igor
Member
27-01-21 18:53

Met de militaire politie in de stad en op de straten van Curacao, en de mariniers in de mondi het volk beschermen tegen een Venezolaanse aanval????

Aliyah
Aliyah
Member
Reply to  Igor
29-01-21 09:14

Bedenk dat de Corona-crisis aanvankelijk niets meer was dan een oefening waarvan een script was geschreven dat mondiaal zou gaan worden uitgevoerd.

De burger speelde daarin zowel de rol van slachtoffer als van (be)strijder.

Wel beste brave burgers u bent allen met vlag en wimpel geslaagd en u krijgt daarom allemaal voor het perfect uitvoeren van deze millitaire oor-log oefening een nieuwe oor-konde en een spuitje waarvan je je heel gelukkig en dapper en bevrijd zult gaan voelen ….hiep hiep hoera .. u bent geslagen !!