Volgens een bericht van een bekende propaganda beweging op Curacao hebben PM Rhuggenaath en staatsecretaris Knops in Den Haag een nieuwe mijlpaal bereikt.

De ondertekening van het akkoord wordt volgende week in Willemstad uitgevoerd, waarmee de onderhandelingen over de Rijkswet Caraibische Hervormingsentiteit (RCH) en het daaraan gekoppelde landspakket de autonomie voorgoed de das om doen.

Knops waar zeer tevreden over het bereiken van deze mijnlpaal, want de staatskas van Curacao is nou uiteindelijk leeg, waardoor het kabinet Rhuggenaath geen andere keus meer had dan instemmen met het afgeperste onteigenings voorstel.

Sinds de introductie van de PAR en het massa toerisme, heeft Curacao veel van haar parels laten privatiseren, waarbij de kersen uit de taart werden geplukt door aangeknopen netwerken die allemaal belasting voordelen kregen toegespeeld en voor mega werkeloosheid zorgden, door onder andere de ISLA raffinaderij te laten ontsporen.

Nederland bouwt volop nederzettingen om de herkolonisatie agenda te bevorderen. De exploitatie van de mooiste kustgebieden werden geprivatiseerd, wat alleen voor de toeristen fabrieken goed uitpakte. De toegang tot andere nog openbare stranden worden ook steeds verder ingeperkt.

Aanvankelijk zou er een Rijkswet komen voor Aruba, Curacao en St.Maarten, maar Oranjestad is verlopig afgehaakt en Philipsburg krijgt de maatregelen niet rond die nodig zijn voor geld uit Den Haag?

Curacaois dus met de ondertekening in principe akkoord met het voorgelegde concept van de Rijkswet Echter moet het parlement in Willemstad daar nog wel akkoord aan geven.

Er komt nu dus een aparte entiteit alleen voor Curacao. Deze wordt omgedoopt tot Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling (OHO).

Premier Rhuggenaath sprak zijn waardering uit voor de militair opgeleide Raymond Knops en zijn team hebben gedaan om zover te komen. Er werden goede gesprekken gevoerd in de Rijks Minister Raad, zodat aan de voorwaarden van een volgende lening is voldaan?

De onderhandelingen over de RCH liepen eerst erg moeizaam, omdat de armoede en werkeloosheid op Curacao historische extremen aantoonden, wat tot de deportatie van vele landskinderen wist te leiden.

Volgens Rhuggenaath waren de meeste politici op Curacao eerder zeer kritisch over het voorstel en de aanhoudende gedrag van de poppetjes uit Den Haag, maar vind naar nu eigen zeggen dat er een veel beter pakket op tafel ligt dat ook door de Staten zal moeten worden gesteund.

In het huidige voorstel zou de autonomie beter geborgd zijn. Ook werd er volgens Rhuggenaath gewerkt aan vertrouwen tussen Nederland en Curacao, waarbij de extra NL’se militairen voorlopig op het eiland gestationeed zullen blijven?

De specifiek taak van het nieuwe toezichtsorgaan zal daarom meer authoriteit toe- eigenen die toebehoord aan de regering of Staten van Curacao.

De veranderingen hebben voor veel bezorgheid gezorgd onder de bevolking en bij de vakbonden, nadat bekend was geworden dat er 70.000 inwoners (23%) van Aruba, Curacao en St.Maarten met aangemeten voedselpakketten moeten overleven.

Ook Aruba zou heel ver gevorderd zijn met de nood onderhandelingen (omkopen en afpersen), maar is er nog niet uit aldus de gevolmachtigde minister Guillfred Besaril.

St. Maarten is nog in gesprek over de voorwaarden voor een tweede “steunpakket”, maar wacht nog op een brief van het College Financieel Toezicht (Cft).

Volgende week hoopt men dat er verder gesproken kan worden, zodat dat er op de volgende RMR een besluit kan worden genomen.Over het derde pakket wordt pas gesproken als het land aan de eerdere verplichtingen heeft voldaan.

In een nationale rede vanuit Nederland liet Rhuggenaath weten bijzonder tevreden te zijn over het behaalde resultaat in de RMR. Ook gaf de premier aan trots te zijn op de bevolking die hoop heeft gehouden en het hoofd koel wist te houden na de opstanden.

  • KLM en andere vliegende piratenschepen zullen blijven vliegen naar de kolonies, zelfs ook als de landen op lock down gaan, want Schiphol komt met haar eigen Corona-testen op het toneel.
  • Maatregelen tegen Venezuela en Corona zullen de bevolking verder isoleren, zodat mogelijke toekomstige onafhankelijkheid onmogelijk zal worden gemaakt.
  • Bij de volgende verkiezingen zal er een nieuwe partij opgericht worden. Deze zal zich dan sterk maken om Curacao een provincie te laten worden van Nederland. Zo komt dan, door de armoede en hoge werkeloosheid, het beoogde einde aan de autonomie.

ABC Flash Point Colonial News 2020.

4.9 8 votes
Article Rating
Previous articleIndonesia rejects landing rights for US spy planes to Monitor China
Next articleJewish Exodus from Europe back to Israel
Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Batman
Batman
Member
01-11-20 22:28

Allemaal te triest voor woorden, hoe de PAR het eiland naar de vernlieging wist te helpen is samenwerking met FOL, PAIS en nu MAN?

Vreemd dat de belastingontwijkende toeristen industrie over de afgelopen jaren het eiland geen goed heeft gedaan.

Goedkopere gastarbeiders (aangeboden door netwerken van de zeer lucratieve mensenhandel) uit de regio namen de arbeidsplaatsen van de lokalen over, waarbij Curacao zelf nu opgescheept zit met een werkeloosheid van 60%?

XTC
XTC
Member
Reply to  baronmaya
05-11-20 19:01

Rhuggenaath & Co weet zeer goed dat hij een volksverrader is, maar de opperbazen in NL vertellen dat ze hem wel zullen beschermen als de nood aan de man komt. Intussen snuiven en zuipen de politici rustig door?

Vladimir
Vladimir
Member
Reply to  baronmaya
20-11-20 03:01

comment image?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=CQQnpFTRq-gAX-BXdVA&_nc_ht=scontent.fcur1-1.fna&oh=7d1f8c88a3c4edff16abdf140df6b5d7&oe=5FDBAF7A

Vladimir
Vladimir
Member
Reply to  Vladimir
21-11-20 02:58

Trump is ook jouw held of je het niet leuk vindt of niet! Het gaat niet om de persoon Trump of Biden. Zie het grotere plaatje wat er speelt ! Wint Biden dan wordt de wereld bevolking gedwongen om in een zeer communistisch regime te leven zonder onze vrijheden. Wint Trump dan krijgen we onze vrijheid terug . Of je Trump nou leuk vindt of niet Trump is de enige persoon die tussen ons en de zeer criminele 1 % staat die 6 miljard mensen wil omleggen. Geloof niet wat ik zeg maar onderzoek wat ik zeg. Alle media is… Read more »

Vladimir
Vladimir
Member
Reply to  Vladimir
21-11-20 02:59

Wat Trump steeds zegt en nooit wordt uitgezonden op tv :

IN REALITY THEY ARE NOT AFTER ME THEY ARE AFTER YOU I’M JUST IN THE WAY.

Waarom zie je dit nooit op tv terwijl het 1 van zijn bekendste uitspraken is denk je ?

Betwisted
Betwisted
Member
Reply to  Batman
15-11-20 13:59

Stelletje homo’s die samen de volkseigendommen overdraagt aan de koloniale bezetters van huisuit?

Vladimir
Vladimir
Member
Reply to  Batman
20-11-20 01:15

Alles zal verboden worden, behalve werken?

Tik Tok
Tik Tok
Member
Reply to  Batman
23-11-20 03:14

.Het zwarte paard van de dood is in aantocht, om hen te halen.

Covert Stealth
Covert Stealth
Member
Reply to  Batman
19-03-21 03:37

Industrie des doods…..Goelag archipel. Duality combined with source is trinity…..the next step to the four gatekeepers….the four horsemen……the four directions of the wind…….in the middle is source…the heart of the cosmos…THE TRUTH IS MY GOD…..and is in the middle……together we are five and travel time…to the fifth dimension……the first dimension of motion…….the train departs…..BE IN TIME…..or else you are imprisoned in the past…..stuck in the matrix…….a death trap……A Druid is a time-traveller……don’t mass with my people….let my people go……Don’t tell me I did not warn you……I know what I say….ALWAYS, because I know the language of source…….Only the truth will… Read more »

Peace101
Peace101
Member
Reply to  Covert Stealth
15-02-23 20:57

De raffinaderij moet dicht, dat is dan de laatste spijker in de DOODSKIST. Stap 1 was PdVSA wegwerken samen met ConocoPhillips, stap 2 was aan bevriende relatie geven voor $1 om de ontmanteling omvang te geven, stap 3 het milieuwapen (Beatirx bezoek), stap 4 Curoil de nek omdraaien.

PLA
PLA
Member
Reply to  Batman
31-03-21 01:29

Volgens een studie van Hervé Seligmann, senior onderzoeker aan de medische faculteit van de universiteit van Aix-Marseille, en Haim Yativ, lopen 65-plussers 40 keer meer kans om te sterven aan een gen-vaccin van Pfizer/BioNTech dan aan Covid-19. Mensen onder de 65 hebben zelfs 260 keer meer kans om te sterven na vaccinatie.

Kilo Coke
Kilo Coke
Member
05-11-20 17:02

Door systematisch te frauderen met de verkiezingsuitslagen, konden alleen de PAR coalities hun gaan gang met toestemming en media ondersteuning uit Den Haag.

Met als eindresultaat een extreme lokale werkeloosheid en tierende armoede als gevolg daarvan?

Nu alleen de ambtenaren nog even wippen, zodat er geen bewijs van omkoping meer achtegelaten hoeft te worden, en NL vanaf nu mooi weer kan gaan spelen met de de gekaapte publieke eigendommen, zoals de stranden en landhuizen.

Grammetje Wiet
Grammetje Wiet
Member
Reply to  Kilo Coke
05-11-20 18:52

Het weggooien van stembiljetten is een goede methode. Dit gebeurde herhaaldelijk in Montagne, het grootste kies district van Curacao!

Betwisted
Betwisted
Member
16-11-20 00:28

Rhuggenaath gaat stiekum in Den Haag overeenkomsten tekenen die indruisen tegen de gemaakte afspraken op Curacao??

Betwisted
Betwisted
Member
Reply to  Betwisted
16-11-20 00:30

En dan om de wind uit de zeilen van de oppositie te houden, komt er ineens extra geld aanwaaien, maar waar dat voor is wordt voor het gemak maar niet vermeld. Ook wordt niet verteld welke draconische maatregelen daar weer tegenover staan?