Het plan van het CTB om stranden op Curacao door Horeca bedrijven te laten bezetten/beheren is goedgekeurd door een steeds meer falende koloniale regering. De magische woorden voor de privatisering waren “verbetering” van de ‘publieke’ stranden.

Er moet overal op bezuinigd worden van het Cft, behalve de belasting ontduikende en zwaar vervuilende toeristen industrie, daar verdwijnt al het publieke geld van Curacao in een soort Black Hole.

Dit betekend inhoudelijk dat men nu voor de faciliteiten zal moeten gaan betalen, waarbij de verhuurders van commerciele ligbedden het voor het zeggen krijgen. Zij zullen om de maximale winst te kunnen maken de mooitste plekjes op deze stranden bezetten door de deze met de ligbedjes te af te bakenen.

Ook toezicht/beveiliging en onderhoud om het dagelijkse afval van toeristen op te ruimen waren sleutel woorden om de belasting ontwijkende toeristen invasie verder te ondersteunen.

De carbon footprint van de toeristen fabrieken nemen schrikbarende vormen aan. Bij Boase mogen de kolonisten zelfs de openbare kustlijn in beslag nemen.

De facilteiten zullen met met belastinggeld worden bekostigd, en daar houden de zogenaamde verdere rechten voor de lokale bevolking dan ook mee op. Alle kosten komen op naam van de belastingbetalende burger, terwijl de winsten in zakken van derden verdwijnen.

Dezelfde formule wordt toegepast bij CAP en andere rovers en plunderaars die het eiland prostitueren om daar munt uit te slaan.

Volgens Hugo Clarinda en het AD moeten op negen verschillende stranden betere facilteiten komen, inclusief toiletten, douches en “betaalbare” strandbedjes.

Dit brengt werkgelegenheid op waarbij de toeristen politie Politur haar samenwerking moet verlenen voor beveiliging.

De ontwikkeling van het “bounty” (piraten) stranden plan moet een impuls geven aan het toerisme en heleboel arbeidsplaatsen genereren.

Daarom blijven de stranden gratis toegankelijk, maar moeten bezoekers wel geld voor meenemen om deze in de toekomst te kunnen blijven betreden en nog een duik te mogen nemen in lokale kustwateren aan de Caribische Zee.

Op Banda Abao wordt de strip vanaf Santa Cruz (wat al 20 jaar een goede beheerder heeft) tot Lagun en Jeremi in beslag genomen. Verder worden ook Grote- en Kleine Knip door CHATA en CTB geannexeerd. Playa Forti en Daaibooi deden al goede zaken.

Kortom de toerisme sector heeft Curacao geannexeerd, waarbij de winsten worden afgeroomd door hoofdzakelijk buitenlandse ondernemers, terwijl de kostbare infrastructuur door de belastingbetaler opgehoest moet blijven worden.

Dat is ook de hoofdreden dat de armoede en werkeloosheid op Curacao alsmaar toenemen sinds het commercieel toerisme (dankzij PAR) haar invasieve intreden bekonkelde.

Verder zorgen ongelijke scholingskansen (subsidies worden ingetrokken) voor meer criminalteit, die aangegrepen wordt om nog meer racistische regelgeving tot stand te brengen om vervolgens de economische deportatie van landskinderen te stimuleren.

Maar, natuurlijk niets vreemd voor een volk wat ‘ziektes’ in haar woordenschat opneemt en haar rijkdom heeft vergaard door het roven, plunderen en uitbuiten van haar zogenaamd autonome kolonies. If you ain’t Dutch you ain’t much they say. There we go.

Magnum Flash Point Development News 2018.

4.5 2 votes
Article Rating
Previous articlePesticide used on Corn Crops turn Male Frogs into Females
Next articlePutin & Merkel find Common Ground on Iran deal, Syrian crisis and Nord Stream 2 project
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nassau
Nassau
Member
21-02-20 09:46

Bezetten is een betere term?

Maduro & Miley
Reply to  Nassau
31-10-20 15:39

Niet alleen de stranden, maar ook binnenwateren zullen worden toegewijd aan het parkeren van luxe jachten, zodat de speeltuin van NL steeds groter wordt en de bevolking steeds meer culturele mijlpalen en traditionele eigendommen moet inleveren?

CensurIsEvil
CensurIsEvil
Member
05-05-22 11:52

Wat is dit voor onzin, hoe kan een toeristen buro nou zeggenschap krijgen over het verlenen van strand- en bouwvergunningen (Zakito).