Wat ik in bepaalde vorm nog overgehouden heb uit mijn leven als plant is heliotropisme……Ik volg nog altijd mijn bron……..het licht.

Als plant was dat de zon. Als mens is dat de oorzaak van het Al, het licht wat ook de oorzaak is van de zon, die het licht wat aan het donker ontsnapt is en laat zien wat er allemaal in het donker is.

Om dit te kunnen begrijpen, maak ik deel uit van de voedselketen van eten of gegeten worden. De laatste stap is, dat ik mijn geest geef…..…………als voedsel voor mijn nageslacht, zodat ze weet wie ik ben……..Ik ben niet mijn lichaam, maar de schepper van mijn leven, als deel van het leven….onafhankelijk van mijn lichaam…… 

De gevestigde orde heeft onoverkomelijke problemen met mij en ik met hen, zodat na mijn leven in dit tijdperk ik een nieuwe tijd in ga waar ik die orde die nu als gemeen goed gezien wordt, achter mij kan laten, omdat ik persoonlijk niet geloof in dit model, die uiteindelijk relaties, tot op het bot weet te verzieken. Leven schept materie uit het licht…..als eerste het waterstof atoom……

De taal van het getal maakt hier de zwaardere atomen van…..allemaal trilling (communicatie energie) fotosynthese van de plant begint met de creatie van voedsel, door uit het licht d.m.v. bladgroen met een aantal elementen suikers en eiwitten te creëren, waar zelf ook uit opgebouwd is.

Het geheugen van de materie zit in de kristalstructuur van water. Het geheugen van de biologische natuur zit als schakelsysteem geprogrammeerd in eiwitten het DNA. Water ontstaat door vuur….element 1 verbrand door element 8, waardoor water ontstaat. 

Zand als vaste drager van de aarde element 14 verbrand door element 8 ….De taal van het getal (de wiskundige programmering) ligt onder iedere taal en is de logica in de taal. Door manipulatie van de perceptie van de historie zijn we van de bron afgekoppeld en zullen deze op eigen kracht weer op moeten zoeken.

Boekverbranding en geschiedvervalsing zijn middelen van de overwinnaar om zijn gedrag naar de overwonnene te legitimeren en zijn superioriteit te bevestigen……Afgunst is het belangrijkste fenomeen wat leidt tot destructie……ook van wat goed of beter is. Hierdoor is het in het verleden misgegaan met de mens, wat leidde tot volkerenmoord…….

Het volk van ABEL werd vermoord, door het volk van KAIN. Het verdwijnen van een mensachtige uit religieuze motieven (haaks op elkaar staande godsbeelden)…..Het zou een reden kunnen zijn, waarom de neanderthaler verdwenen is.

https://i0.wp.com/www.missoulabutterflyhouse.org/wp-content/uploads/2017/02/97898fb035957c43f4d56deb40547ce8.jpg?w=696&ssl=1

Houdt u ook zo van de bloemetjes en de bijtjes?……….Zorg dat ze in leven blijven.

Met vriendelijke groet….Raadgevend Druïde (natuurfilosoof) in opleiding.

Wieberen Tjeerdsma / ABC Flash Point Spiritual News 2018.

4.5 2 votes
Article Rating
Previous articleMatrix
Next articleLondon Mandarin Oriental Hotel Inferno
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments