De armoede op de ABC eilanden neemt onmenselijke vormen aan als gevolg van de politieke beslissingen uit Den Haag. De helft van de eilanden liggen aan het infuus, waarbij de 50% werkelozen afhankelijk zijn geworden van voedselbanken.

Voor de mensen die in de bouw of de toerisme sector werken is er nog hoop aan de horizon, maar voor degenen die met de KLM al verplicht vertrokken waren naar Amsterdan was het doek allang gevallen. Toch is er licht aan het einde van de tunnel.

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/mXmhH_JHQNQ/maxresdefault.jpg?w=696&ssl=1

De economie draait goed, maar het geld blijft allleen nog maar aan de strijkstok van bepaalde belasting ontwijkers hangen. Zelfs het peperdure ziekenhuis wat met het geld van het volk gebouwd werd, kan voorlopig niet op eigen benen staan.

Het ziekenhuis is in handen van derden gevallen, zonder dat daar een schuldbekentenis tegenover staat. Nu moet de SVB de klappen voor het exploitatie tekort op vangen tot aan het moment dat ook zei failliet verklaard worden. Dat mag nooit zo zijn.

In dat geval loopt het volk zonder verzekering rond, met de sociaal economische gevolgen van dien. Vooral de heropening van de raffinaderij kan een gedeelte van de bevolking op het eiland nog redden.

https://i0.wp.com/img.haarlemsdagblad.nl/lM8psH9-SXvX0bVmilBwCeRBfgM=/0x0/smart/https://cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/53848b20-fbcd-11e8-8b03-5da7a51f3414.jpg?w=696&ssl=1

De vliegende moderne koninklijke piratenschepen en reisburo’s strijken de megawinsten op, waarbij voor de handel in de mens dus weer glorie tijden zijn aangebroken. Daarom zouden er nog meer hotels gebouwd moeten worden, waarbij mooie gebieden door de nieuwe bezetters zullen worden opgeeisd.

Dit fenomeen noemt men ontwikkeling en wordt tot stand gebracht door hervormingen. Het commerciele toerisme was een produkt van Nazi Duitsland, waarbij rijke individuen uit de oorlogsindustrie de gemoederen in het bezette Parijs moesten gaan bedaren.

De rijken kochten dan produkten (parfum/kleding) en diensten (restaurants) bij andere rijken, die geld verdienen met het toerisme, door de belangen van hotels naar de voor-grond te schuiven. We weten inmiddels allemaal wel hoe dat tot een abrupt einde kwam.

https://i0.wp.com/media.tuicontent.nl/214/214ccc772d8519c152e89f14fedfa81d.jpg?w=696&ssl=1

De hotels op Curacao mogen zonder het afdragen van winst- en grotendeels omzet belasting opereren, waarbij deze gebieden ook nog eens tot verboden toegang worden verklaard door de belanghebbenden in deze sector.

Er wordt op Curacao bakken met geld verdiend door dit soort bewegingen, maar omdat de return on investment nul komma nul bedraagt neemt de armoede op de rest het eiland toe, waarbij zelfs agrarisch grondwater wordt aangewend om de zwembaden van de vriendelijke bezetters dagelijks bij-en op te vullen.

Verder spelen legale en illegale gastarbeiders een belangerijke rol in dit proces. Zij zorgen voor de werkeloosheid onder de lokale bevolking en maken de investeerders nog kapitaal krachtiger, aan de hand van dit moderne slavenbeleid.

https://i0.wp.com/caribischnetwerk.ntr.nl/files/2017/04/IMG_1830.jpg?w=696&ssl=1

De PAR wist samen met de politiek uit Den Haag deze agenda op de rails te zetten, waarbij massa-toerisme de cultuur en rechten van de lokale burger moet weg cijferen.

De media zorgt er wel voor dat de mensen verkeerd ingelicht worden teneinde de feiten en waarheid van toenemende handel in mensen en eco-terrorisme te blijven verbergen.

Helaas zijn de laatste uren voor de beleidsmakers uit Den Haag ook aangeslagen en zullen de boeren in NL er wel voor zorg dragen dat deze inmense eenzijdige volksmisleiding tot een abrupt einde komt. Het licht wint het altijd van het duister.

ABC Flash-Point Curacao Blog-News 2022.

5 2 votes
Article Rating
Previous articleKhazarica Mafia forbids Ukraine from thinking about any Peace Agreement
Next articleHong Kong Palace Museum re-opens as Tropical Storm hits China
Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Long John
Member
09-07-22 16:48

Bon Futuro was vroeger de naam van de gevangenis op Curacao?

Don Chien
Don Chien
Member
Reply to  Long John
09-07-22 16:49

Hotel Mira Cielu …………..

Valkry
Member
Reply to  Don Chien
22-07-22 22:14

comment image?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TsjoCpm6bZMAX9b3Qko&_nc_ht=scontent.fcur3-1.fna&oh=00_AT83WM3Msig-DgCUnnJRMEP8r9ESXaNX3tmhPY3A2Fzqtw&oe=62FF0760

Bea met Moed
Bea met Moed
Member
Reply to  Long John
09-07-22 16:50

comment image

Last edited 1 year ago by APB1961Curacao
Pogacar
Pogacar
Member
Reply to  Long John
17-07-22 11:33

Het leven in de leugen!

Bin Bei Bula Afo
Bin Bei Bula Afo
Member
Reply to  Long John
17-07-22 15:56

Nu is het een grote gevangenis voor het merendeel van de lokale bevolking!

Bon Futuro
Bon Futuro
Member
09-07-22 16:53

DEA runs the drug trade TUI/Chogogo and KLM battle for the first row seats in the human trafficking rings, while cruiseships help transport Colombian cocaine through the entire Caribbean and US mainland.

Plaka ta Manda
Plaka ta Manda
Member
Reply to  Bon Futuro
09-07-22 17:01

En dan wil Den Haag, met een handje vol minnaars de raffinaderij sluiten om daar nog meer hotels te bouwen??

Papia un Papia dos
Papia un Papia dos
Member
09-07-22 16:55

De helft van de lokale bevolking is afhankelijk gesteld aan de voedsel bank, terwijl de economie en het massa toerisme de beste tijden uit de geschiedenis meemaken?

Bin Bei Bula Afo
Bin Bei Bula Afo
Member
17-07-22 15:56

Het toerisme zorgt voor de ondergang van de voorgaande eilands cultuur, Tafelberg wordt zonder geldige vergunning (Smeets) afgegraven en gebruikt om de huizen van de bezetters en de hotels te bouwen. Geen van allen betalen voorts naar behoren belasting (WB/OB) > (Eilandskas leeg), zodat de makelaars de geld witwasmachines flink kunnen laten door draaien, waarbij de reis industrie en de toeristen fabrieken geld blijven binnen harken?

Bullseye
Bullseye
Member
30-07-22 22:01

Saba, St.Eustatius en Bonaire hebben de koers sinds 101010 gewijzigd. Na de ervaring met Den Haag willen zij minder ‘ontwikkeling’ en meer sociale orde in de maatschappij. Hervormingen maken de eilanden kapot zodat hulp uit NL een wurggreep kan worden.