De huidige gestaafde definitie voor ontwikkeling gaat onevenredig gepaard met het inbrengen van buitenlands kapitaal onder het motto de bevolking een betere toekomst te bieden.

De politieke partij PAR gaf tientallen jaren geleden aan dat zij het eiland Curaçao wilden helpen ontwikkelen tot een betere samenleving voor haar gevestigde burgers.

Sinsdien werden om te beginnen alle coalitie genoten (FOL, PAIS, PNP) om zeep geholpen nadat zij met de PAR het eiland probeerde te regeren.

Het eiland werd simpelweg verkocht aan de duivel en haar mallemoer, waarbij de bevolking, evenals de Latijnse gastarbeiders, op een lucratieve wijze geprostitueerd blijven worden.

Tegenstanders van de bezettende netwerken werden of opgesloten in de Bon Futuro gevangenis of om het leven gebracht door de inquisitie.

De volksgevangenis is gelegen nabij de plek waar de echte beroepsmisdadigers zich bij Mambo verzamelen, onder het genot van alcoholische versnapperingen en andere geestveruimende middelen.

De middelen om de overnameslag uit te voeren zijn het privatiseren van gemeenschappelijke eigendommen en Euro toeristen die de bezetting van stranden gebieden en andere gvoor hun rekening moesten nemen.

Op deze werkwijze werkten de Zon, de PAR en de Euro samen om de deportatie stroom van de lokale bevolking op gang te brengen.

Het prostitueren van het eiland was daarmee een feit geworden. Principes werden ingeruild voor ego, hebzucht, waarbij OG pooiers het grondgebied omtoverden tot een speelplaats voor stagiaires, toeristen en andere kwakzalvers.

Met geld als dwangmiddel konden rovers en plunderaars all es naar wens toeeigenen, waarbij de media de teloorgang versierden met vlag en wimpel. De media draait de feiten wel om en zal daarmee haar steentje bijdragen aan de moderne vorm van de hedendaagse bezetting.

Vanaf de begin jaren negentig van de vorige eeuw werd de lokalen middenklasse vervangen door vierde rangs burgers uit het kikkerland, die hun rijtjeshuizen in NL  omruilden voor een villa met zwembad op Curaçao.

Nadat de middenklasse vervangen was konden de lonen en de salarissen op het eiland bevroren worden teneinde geld als het wapen te gebruiken om verdere deportatie proces betere gestalte te geven.

Verder kregen de buitenlanders belasting voordelen toegespeeld waar de lokale bevolking geen gebruik van kon maken, met als gevolg dat hun de nek omgedraaid werd.

De lokale bevolking werd vervangen door NL’ers en haar Latijnen die als lage loonslaven nu op het toneel mogen verschijnen.

De jokers is het spel waren wel de overdrachten van de publieke eigendommen zoals van luchthaven (Swissport/CAP), zeehavens (DOK/Damen) en de raffinaderij (Klesch).

Maar ook andere volkseigendommen werden voor de stuiver van de hand gedaan. Let vooral op de stranden, waarbij de return of investment voor het volk nul komma nul is. Behalve dat dan de toegang tot de zee tegen betaling geanimeerd- of verboden werd.

Black Hole Zoo / Flash Point Tourist Invasion News 2020.

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Wowi
Guest
19-03-20 18:43

Terug naar af?

Shaka Zulu
Shaka Zulu
Member
Reply to  Wowi
25-07-20 10:49

De speeltuin voor NL’se burgers, onder het motto van ontwikkelen, maar de werkeloosheid steeg to 50% onder het bewind van de PAR?

Nassau
Nassau
Guest
23-03-20 09:04

We moeten snel van de piraten af die het eiland misbruiken voor eigen winst bejag. Zeker als dit ten koste gaat van de belasting betalende samenleving die voor alle kosten moet op blijven draaien, voor deze belasting ontwijkers.

Evolution
Member
03-06-20 20:57

En toch noemt Andre Bosman van de VVD, Rhuggenaath een loopjongen van het volk, terwijl de PM juist al jaren lang naar de pijpen danst van Den Haag? Hypocritie is dus de Diplomatiek van de het Koninkrijk?

Methusalem
Member
31-07-20 21:08

Met behulp van staats propaganda zenders van Koninkrijk.nu en Curacao.nu, die deugdelijke commentaren van ontevreden lokalen verwijderen om het sentiment te blijven beinvloeden?